Hidratáló krémek

Narüko Regeneráló BB Krém Nárcisszal SPF50

4.7
Hozzáadva 2019.06.18.by

angi9207

Könnyed BB krém, amely viselés közben regenerálja a bőrt és védelmet ad a káros napsugarakkal szemben

• Egységesíti a bőrszínt
  • Regenerál használat közben
  • Nyugtató hatású
  • Könnyed, bársonyos textúra
  • Magas fényvédelem
  • Anti-aging hatás

2024.12.06. 14:22

Ez volt a legjobb fényvédőm eddig. Van egy enyhe rózsaszínes színe, inkább fehér bőrön működik szerintem, mert talán kicsit sápaszt. Viszont annyira szép ragyogó, egységes bőrképet adott, hogy önmagában szépít, én nem sminkeltem rá. Van egy kis kellemes illata, nekem bejött.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.20. 10:41 - 2020.09.30. 06:11

Azt hiszem, felpontozom ezt a terméket, mivel mire elfogyott, gyakorlatilag megszerettem. Szinte láthatatlan sminkalap készíthető vele, mely meghagyja a megjelenés természetességét. Igaz, hogy a fedése minimális, mégis jól mutat az arcon. Szebb, üdébb, egységesebb a bőrkép az általa képzett láthatatlan réteggel, mely nem sárgás, nem oxidálódik. A 7000 forint körüli árat így is sokallom, ezért nem adok maximális pontot.Fedése gyakorlatilag nincs, így a BB-krém megnevezést kissé megtévesztőnek találom. Kinyomva rózsaszínes árnyalatú krém, felkenve azonban még ez az enyhe rózsaszínesség is elillan, és mattítani kell púderrel, mert önmagában túl fényes.Teljesen eggyé válik a bőrszínemmel, így sima hidratáló primerként használható, akként viszont nem rossz. Elég könnyű textúra, szépen egységesít és jó a magas fényvédelem, de ár-érték arányban nem ez a legmegfelelőbb választás, pláne, ha a termék ígéretéhez híven szeretnél egy kis fedést is az orcádra. 7000 forintot kissé sokallok 30 ml. sima fényvédős hidratálóért, így biztosan nem veszem újra.

2019.04.19. 16:04

Két hete használom, és az a véleményem, hogy ezt bb krémnek nem lehet nevezni. Fedése annyira minimális, hogy ha egytől ötig kellene jellemeznem, a nullához van közelebb, nem az egyhez. Építeni minimálisan lehet, ez esetben fedése kb egyes :)Az illata nagyon enyhe és nagyon finom, utálom az agyon illatosított cuccokat, nála feleslegesen aggódtam emiatt.Nos, eltekintve attól, hogy nem fed, mégis tetszik. Hidratáló, a bőrszínt nagyon szépen kiegyenlítő, annak enyhe finisht adó krém, nem nehéz, nem zsíros, nem ül a ráncokba, sőt, a fényvisszaverő hatása miatt egységesebb, ránctalanabb bőrképet mutat.Csak és kizárólag nagyon világos és rózsaszín tónusú bőrre lehet megfelelő, iszonyú világos krém, barna bőrre nem ajánlom, nem fog idomulni. Az én hóka színemhez tökéletes, de nem bb krémnek használom, hanem bőrkiegyenlítő hidratáló primernek, cc-nek ha úgy tetszik, és így bevált. Az ára itthon nem baráti, de ebayen és ázsiai webshopban is kapható, így ezért nem vonok le pontot. Összetevők rendben vannak, CF-termék, spf50, semmilyen irritációt nem okozott.Tehát ha világos bőrű vagy és szeretnél egy szép összetevős cc primert, vedd meg. BB-nek nem jó, de azt kenhetsz rá nyugodtan, szép lesz az eredmény.