Samponok
Lelőhely: Online, drogériák

Natura Siberica Dúsító és Hidratáló Sampon Száraz Hajra (régi)

Hozzáadva 2018.12.04.by

Josie

• Rendkívül gazdag aktív hatóanyagokban, amelyek Szibériában és az orosz Távol-Keleten őshonosak.
  • Nem tartalmaz SLS-t és parabent, amelyek irritálják a fejbőrt és elpusztítják a természetes védekező képességet.
  • Természetes aminosav a habzásának alapja.
  • ECOCERT által minősített szerves anyagokat tartalmaz.
  • Természetes összetevőkkel illatosított.
  • Alapja a szibériai törpefenyő, amely gazdag aminosavban és helyreállítja a haj struktúráját.
  • Az ECO Bio tanúsítvánnyal rendelkező termékek.
  • Az összetevők 95 %-a növényi eredetű.
  • Mentes szilikontól, parabentől, mesterséges színezéktől.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt a Ferrara University laboratóriumában. (www.consorzioferrararicerche.it (Italy)Száraz hajra.
  • Szibériai törpefenyő és dauriai rózsa kivonatot tartalmaz.
  • A szibériai törpefenyő is gazdag C-vitaminban, illetve a dauriai rózsa is gazdag C-vitaminban, amely megvédi a hajat a nedvességvesztéstől, természetes fényt kölcsönöz hajának.
  • Hosszantartó és gyengéd védelmet nyújt hajának.

2018.07.07. 08:48

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

A dúsító hatást nem tudom megerősíteni, de a hidratáltság szemmel látható volt a hajamon. Nyári időszakban használtam ezt a terméket, és bár a tűző mediterrán napsütés és a tengervíz megviselte a hajam, a hidratáló Natura Siberica termékeknek köszönhetően a szeptembert nem az ollóval kellett indítani.

2018.06.24. 10:33

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Szépek az összetevői, de sajnos csak ennyi pozitívumot tudok róla mondani. Nagyon kiszárítja a hajam és dúsabb sem lesz tőle (ritka ha valami dúsítja a hajam). Fésülésnél is borzalmas, tiszta gubanc lesz a hajam miután kimostam vele. Nekem nagy csalódás volt.

2017.01.28. 10:33

Normál bőr
Bőröregedés

A legjobb sampon, amit valaha használtam. Rendkívül vékonyszálú,selymes, sérülékeny hajam van, amit a szőke festéstől, valamint a mindennapos hajmosástól nem volt a legtökéletesebb állapotban. Annyira finom szálú, hogy hajmosásnál csak úgy tudom kifésülni, ha még balzsamosan próbálkozom vele, egyébként összeáll az egész egy nagy csomóba, és ott vége. Amikor először kipróbáltam ezt a balzsamot, amint felkentem a hajamra, éreztem, hogy vagy nagyon nagy baj lesz, vagy valami különleges holmival találkoztam. Nos, a hajam olyan tőle, mintha semmivel nem lenne kezelve, se a festés, se a gyakori hajmosás károshatását nem érzem, nem látom. Fogalmam sincs, hogyan csinálja, de most éppen olyan szép a hajam, mint tizennyolc évesen, az első hajfestésem előtt, csak mintha picit dúsabb is lenne :).