Natura Siberica Oblepikha C Berrica Hidratáló Arcszérum C Vitaminnal
Ár: | 1490 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: IGomori, Módosítva: 2023. október 17.
Kiszerelés: | 30 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
2023-ban megújult összetétel!
"Friss arcszín, természetes ragyogás. Bio altaji homoktövis virágvíz fokozza a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. C, A és E-vitamin segít felgyorsítani a helyreállítási folyamatot, megőrizni a bőr tisztaságát, minimalizálja a korai öregedés jeleit."
Vegán termék
C vitaminos antioxidáns szérum (ezüst doboz, sárga-narancs-rózsaszín bogyómintázat türkiz levelekkel a doboz egészén), C,A,E vitaminok:
doboz szerinti összetevők:
agrostis stolonifera extract,
aquilegia sibirica flower/ leaf/ stem extract,
schisandra chinensis extract,
dasiphora fruticosa extract,
retinyl palmitate, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, hydroxyethylcellulose,
caprylyl/ capryl glucoside,

sodium surfactin,
citric acid, benzyl alcohol, ethylhexylglycerin,
sodium benzoate, potassium sorbate, parfum,
CI 15985, hexyl cinnamal, linalool

A képen szereplő szérumnak nem ezek az összetevői.
3 C-vitaminos szérumja van a Natura Siberica családnak:
Ez a “Radiation”, a képen, amit antioxidánsnak tituláltak, amiben a folyadék narancssárgásabb, a doboza pedig zöldes-szürkésebb, ebben van Niacinamide és Panthenol is,
a másik a “Hydration”, amit hidratálónak neveznek, ennek a doboza pedig citromsárgás,
ezt még nem próbáltam,
a harmadik pedig az “Energy”, tehát energizáló, narancssárga dobozban, ebben a folyadék citromsárga és tartalmaz hidrolizált búzafehérjét és kamillát is.
Mindkettő nagyon tetszett, amelyiket megvettem,
mindkettőben van A, C és E vitamin, valamint bio altaji homoktövis-virágvíz.
A citromsárgát (Energy) használtam el először és abszolút dobogós C vitamin szérum lett! Kenve ugyan azt hinném, hogy ragacsos marad, ha nem vagyok elég lassú, akkor fel is habzik, de utána egy álom! Azonnal!!! beszívódik és nem marad tapadós. Imádom.
A narancssárgának (Antioxidant/Radiation) egy halovány árnyalattal kevésbé tetszik az illata és picit tapadós marad, amit én már nehezen tolerálok kenekedés után..
Úgyhogy a világossárgát fogom újravenni (ha találok valahol..)
Sokféle C vitaminos szérumot kipróbáltam (a Revox az egyetlen, amit ezen a Natura Siberica Energy-n kívül újraveszek. Semelyik másikat.)
Update: elhasználtam egy üveg narancssárgát (Antioxidant/Radiation elnevezésűt, mint itt a képen) és az nekem is pattanásokat okozott.
Maradok az Energy-nél, nekem az nagyon bevált.

A képen szereplő szérumnak nem ezek az összetevői.
3 C-vitaminos szérumja van a Natura Siberica családnak:
ezt még nem próbáltam,
Mindkettő nagyon tetszett, amelyiket megvettem,
mindkettőben van A, C és E vitamin, valamint bio altaji homoktövis-virágvíz.
Úgyhogy a világossárgát fogom újravenni (ha találok valahol..)
Maradok az Energy-nél, nekem az nagyon bevált.

Az Energytől mindenki óvakodjon! Nekem alapbol is pattanasokra hajlamos problemas borom van, ettol 1 hasznalat utan is borzaszto allapotba kerul az arcom (pedig mar csak neha van par patim) tobbszor, tobbfele rutinban is probaltam, hatha nem ez volt az, de sajnos igen. Ezek utan a hugomnak adtam, akinek velem ellentetben tokeletes bore van mindenfele rutin nelkul, hat neki is 2-3 hasznalat utan parranasai jottek ki (kb eleteben 4x ha volt neki, es mar tul van a kamaszkoron boven) raadasul a bore osszkepe is borzalmas lett. Ez mereg inkabb mint szerum, raadasul ha 2 cseppnel tobbet viszel fel, meg szaraz boron is rettentoen habosodik elkenes kozben, szoval semmi pozitivat nem tudok mondani rola…