Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Mancsa
Az illatos tusfürdőt vadon gyűjtött cickafark, bio zsályaolaj, bio citromfű, bio citromverbéna és vadon termett tippan gazdagítja. A sokáig megmaradó virágos-bogyósgyümölcsös illat segít feloldani a stresszt és mozgósítja a test energiatartalékait. A könnyű hab rugalmassá teszi és értékes olajokkal, vitaminokkal táplálja a bőrt.
A Natura Siberica a természettel való találkozás élményét nyújtja, hiszen nagy arányban tartalmaz olyan, vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket, melyek akár -50° C-os hidegben és erős szélben is képesek fennmaradni. Életerejük annak köszönhető, hogy nagy koncentrációban tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek a bőr számára is rendkívül hasznosak.
Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényekből készült. Nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, PEG-et, SLES-t, szilikont, állati eredetű összetevőket.
2021.12.20. 16:20
Érdekes illata volt, kellemes textura és jó habzóképesség, izgisnek találtam, de észrevettem, hogy szárítja a bőrömet, így elhasználtam és elfelejtettem.
2020.12.11. 15:08
Erről is hasonló a véleményem, mint a márka "Tonic" nevű élénkítő tusfürdőjéről. Jó minőségű, gazdag állagú, de az illata nagyon gyenge. Pedig rendkívül kellemes, olyan különleges kompozíció, ami tényleg stresszoldó, nyugtató hatású lehetne, ha intenzívebben és tartósabban lehetne érezni. Sajnálom, hogy egyik termékben sem használták ki igazán az aromaterápiában rejlő lehetőségeket.
2019.06.28. 18:47
Nemrég fedeztem fel a márkát, beruháztam hát egy "kezdő csomagra".Erre a tusira esett a választásom és jó döntés volt!Az illata igazi virágos-gyógynövényes, az állaga sűrű, így nem habzik annyira. A bőröm nagyon puha, hidratált és rugalmas lesz tőle, az illat is sokáig érződik, testápolót egyáltalán nem kíván maga után.Első "minden mentes és gyógynövényes" tusfürdőm, teljesen elégedett vagyok vele.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.