Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Panni21
Bőrfeszesítő és stresszoldó tusfürdő gél szerves szibériai nőszirom, levendula olaj, verbéna, zsálya olaj, hegyi mandula és citromfű kivonattal. A termék nem tartalmaz semmilyen káros kémiai összetevőt: SLES,SLS, szlikon, paranben, ásványi olaj és EDTA mentes.
2018.05.08. 07:40
Az illata brutál jó, így jó élmény vele tusolni. :) Viszont most töltöttem fel az összetevő listát, ami annyira nem baráti, mint ahogy én azt gondoltam, ezért a mínusz 1 csillag.
2017.12.28. 09:44
Szeretem a nőszirom illatát, nem sokszor lehet vele találkozni kozmetikumokban, de ez a tusfürdő nagyon természetesen adja vissza. A bőröm puha és kellemes tapintású lesz.
2017.06.12. 21:34
Külföldi utazás során találtam rá. Az "antistress" felirat valahogy megragadta a tekintetem, és egyébként is ki szerettem volna próbálni a Natura Siberica termékeit. Külsőre is szuperpraktikus, nagyon tetszik ez a pumpás megoldás. A megszokottnál folyékonyabb az állaga, az illata nagyon finom, visszafogott, sokáig érződik a bőrön. Jól habzik, jól tisztít, nem szárít. S hát nem utolsó sorban csodameseszépek az összetevői!! A többi változatot is ki fogom próbálni :) Ajánlom!!
2016.10.21. 12:33
Hozzám már más csomagolásban érkezett meg, olyan "szebb lila" :D Ahhoz képest, hogy nem tartalmaz mesterséges habzóanyagokat, szépen felhabzik. Hogy van-e feszesítő hatása, azt nem tudom, nem volt szempont, amikor megrendeltem. Az illata nagyon enyhe, elsőre érdekes volt, mostanra már megszerettem, valóban megnyugtató. Nem szárít. Kicsit több kell belőle, mint az átlag tusfürdőkből a hígabb állaga miatt. Viszont 400ml-s a kiszerelés, tehát nem fogy emiatt gyorsabban. Szerintem megveszem máskor is.