orsesz
Könnyed & láthatóan dúsabb hajért, 100%-osan hidegen préselt olajokkal a természetesen szép hajért. Gazdag és hidratáló habjával teljeskörűen ápolást nyújtanak.
A vegán, szulfát, alkohol, aluminium, szilikon és mesterséges színezékektől mentes formula 100% újrahasznosított, műanyagmentes csomagolásban foglal helyet a fenntarthatóság jegyében.
2022.03.01. 13:17
Az itteni vélemények miatt vásároltam meg. Nagyon szerettem volna, ha beválik. Nekem kellően habzik, az illata se rossz, bár nem éreztem a hajamon egyáltalán. Bármennyire is igyekeztem, nem igazán tudom teljesen tisztára mosni a fejem. Akárhogy oszlatom el, öblítem le bőven, hajmosás után még mindig érzem, hogy nem az igazi. Egy hónapja használom, már eléggé el van fogyva, viszont ez még mindig nem lenne gond. Sajnos borzasztóan zsírosodik a hajam. Ha este megmosom, másnap délután már kezd zsíros lenni, és két nap után úgy nézek ki, mint aki egy hete nem mosott hajat.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 12:11 - 2021.10.23. 14:07
Először imádtam, de rá kellett jönnöm, hogy nem tudom vele rendesen átmosni a hajam. A másik problémám, hogy habár minden mosásnál szertartásszerűen balzsamozok, kb a felénél törik a hajam, annyira szárít.
2021.07.12. 10:26
Jól habzik és kellemes illatú. Balzsam szükséges hozzá. Óvatósan kell dörzsölni, mivel a könnyen gubancolódik tőle a haj.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 12:12 - 2021.06.30. 18:52
Nagyon leértékelve vettem pár hónapja a Tesco-ban, gondoltam megér egy próbát. Kellemes csalódás volt, az elején tartottam a nehézkes használattól, de egy kis gyakorlással könnyen rá lehet érezni a helyes használatra. A hajtöveknél a dörzsöléstől gubancolódott a hajam, de óvatosabb mozdulatokkal ez már elkerülhető. Nagyon jól habzik, 2-3 hónapig elég volt nekem egy ilyen korong, kellemes illata van, a hajam nagyon puha, fényes lett a szárítás után.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 12:12 - 2021.06.01. 09:46
Leértékelve vettem 400 ft-ért. Nem olyan egyszerű használni mint a folyékony sampont de megéri az a kicsivel több pepecselés. Amikor kimosom a hajam érdes felületű de ha megszárítom nagyon puha lesz és szó szerint tükör fényes lesz. Amit nem szeretek az az hogy a hajtövem iszonyat gubancos lesz ahogy dörzsölöm be vele a fejem, de teszek rá kicsi balzsamot és könnyen ki tudom fésülni. És amikor már eléggé elhasználtam a közepe annyira elvékonyodik hogy a korong darabokra törik. De egyébként kb 2-3 hónapig nekem elég volt.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 12:12 - 2021.05.23. 11:01
Leértékelve vettem, és nagyon megszerettem. Szerintem teljesen jól habzik, mindegy, hogy kézen vagy hajon habosítom. A vékonyszálú, szírosodásra hajlamos hajamat igen gyakran kellett mosni, és mivel hátközépig ér, baromi macerás volt. Így viszont a hajmosási időt kitolta 1-2 nappal. Hogyha balzsamot is használok után, akkor viszont megint gyorsabban zsírosodik, úgyhogy inkább nem használok és így is jó. :) Az egyetlen, hogy nagyjából sehol sem lehet kapni, mindenhol csak a sárgát és a zöldet. Remélem nem vonják ki, amikor éppen csak rátaláltam. :(