Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
angelscrime
Minden bőrtípusra, mindennapos használatra ajánlott, gyorsan felszívódó krém. Intenzív, hidratáló hatása természetes üdeséget biztosít. B5-vitamin tartalma nyugtatja és ápolja a bőrt, C-vitamin tartalma puhává varázsolja. Védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését.
2024.12.28. 21:39
Nagyon jól hidratál, pedig a térdem erőteljesen ki van száradva. Könnyen beszívódik ahhoz képest, hogy testvaj. Az illata jó, nem tömény. 1000 Ft mostmár a rossmannban.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.28. 00:11 - 2024.01.27. 19:49
Meglepodtem en is a sok pozitiv hozzaszolason. Ez a krem nehezen szivodik fel szaraz bőrön is es az Illata sem tetszett. Kukaban landolt sajnos
2023.12.18. 22:13
Télen a testvajakat szeretem a legjobban, bár egész évben ez számomra a leggazdaságosabb, mert a hígabb krémek már kevésnek bizonyulnak az egyre szárazabb, alapból érzékeny és húzódó bőrömre. Akciósan vettem ősszel, de teljes áron is abszolút megéri az árát, kevés elég belőle, testes, mégis megfelelően kenhető krém. Elsőre ragadósnak hat, de mégis hamar beszívódik, kellően ápol. Nem csíp arcra kenve sem és az illata is minimál. Szerintem tud mindent, mint amit a drágább társai, biztos újravevős.
2023.08.03. 14:38
Legjobb! Sok félét vettem már, csak állnak a polcon és ez fogy. Jó kicsiknek, nagyoknak! Arcra, kézre, testre, mindenre. Imádom! Amíg gyártják, lesz itthon!
2023.01.13. 23:24
Eddig az aloe verás testvérét használtam. Ő ugyanolyan jól teljesített, mint a zöld tesója, és az illata is kellemesebb szerintem, valamint nem is olyan erős. Az én száraz bőröm hihetetlenül hamar felszívja. Az érzékeny szememet sem bántja. Számomra csodaszer.
2022.10.22. 11:24
Extraszáraz, érzékeny bőrömnek egy csodaszer. Nem ragad, nincs zsíros érzet, gyorsan beszívódik. Arcomra is kentem , a szemem is érzékeny ,ha a szemzugba bekerülne bármilyen mikró mennyiség ég , itt is jól teljesített. Ár- érték arányban kiválló! Egy szilikonmentes krémet kerestem. Meg is találtam 😍