Neogence

Ár:   690 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a szepsegcenter-n 690 Ft-ért megnézem

A krémet feltöltötte: angi9207, az összetevőket feltöltötte: reni24, Módosítva: 2018. január 4.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Arcápolók
Vedd meg online: szepsegcenter, 690 Ft

Bőrrevitalizáló arcmaszk C-vitaminnal mely eredményesen nyugtatja a bőrt és eltünteti a bőrpírt, folthalványító hatású.

• gyulladáscsökkentő
  • szuper antioxidáns
  • folthalványító hatású
  • üdévé és simává teszi a fakó, fáradt bőrt
  • magas hatóanyagtartalmú
  • új fátyolmaszk anyag, mely sokkal több hatóanyagot képes magába szívni
  • tökéletesen illeszkedik a bőrre, rugalmas fátyolmaszk anyag

Főbb hatóanyagok:

• 3-O-etil aszkorbinsav (C-vitamin származék kiváló és hosszan tartó bőrkiegyenlítő hatással. Csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait, gyorsítja a kollagén szintézist, antioxidáns hatású.)
  • Sodium Hyaluronate (A hialuronsav só formája. Képes vizet beszívni a bőrödbe, ami a bőröd kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.)

VÁSÁROLD MEG

Ár: 690 Ft , Eladó: szepsegcenter
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat

bibi24

galivali

2020. május 18.

Rengeteg szérum van a tasakban, nekem 3 használatra elég. Sima, ragyogó bőrt eredményez a használata, de nekem télen nem hidratál eléggé. A nyári hónapokra tökéletes. Könnyen felhelyezhető, nem túl vékony, a mérete is megfelelő, mint a többi neogence maszk is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. május 18.

saraanna

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. április 25.

Próbáltam már jobb maszkot is, itt nem volt meg az a hűha érzés miután levettem, de remélem táplálta a bőrömet azért.
Picit ragacsos lett utána az arcom, délután tettem fel, estére lefürödtem, és a tasakban maradt eszenciát felkentem, még reggel is fogok egy kicsit. Ugyan nem ígéri, hogy hidratálja a bőrt, azért hiányoltam. Majd reggel megnézem, hogy segített-e, de hát egy alkalom csodát nem tesz, nem rossz azért.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. április 25.

Andzsella

2018. április 7.

Mikor kibontottam és megfogtam életem első fátyolmaszkját... :O tiszta szérum volt és mikor az arcomra került az nagyon kellemes volt, kicsit hideg és nagyon enyhén szárító érzés. Szépségcenter honlapján írta egy felhasználó, hogy hámlott tőle a bőre, nekem is picit, bár lehet, hogy ez inkább a teafaolajtól van. Csodát tett a bőrömmel a pattanásaimmal, elhalványította utóbbiakat és csökkentette a gyulladást. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. április 7.

Teszter03

2018. február 17.

Valóban rengeteg szérum van egy tasakban, így nekem 3 használatra is elég volt. A folthalványító képességét én nem vettem észre sajnos. Használata után a bőröm sem volt túl hidratált. Nekem ez a termék kicsit csalódás volt :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. február 17.

im

Bőrtípus: Zsíros
(!)
2018. január 21.

Tesztelésre kaptam a Szépségcentertől.
- Icipicit nagy a maszk, de nem csúszik le, nincs vele gond. Nagyon puha a szövet, csurig esszenciával, amely sűrűbb fajta, “gazdag” állagú. Elvileg parfümös, de nem érzem az illatát, annyira enyhe, a TBS sheás testvaj teljesen elnyomja.
- 20 perc után még rengeteg maradék van a maszkban, kifacsarom, és megy a dekoltázsra, nyakamra, karomra. Az arcom hajszálnyit ragacsos, de semmilyen réteg nem látszódik vagy érződik rajta. Érzetre sima, puha, látszatra pedig feltöltött, egységes felületű, minden pirosságtól mentes, nagyon üde, mintha már a teljes esti rutint lezavartam volna. Az INCI alapján nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív élmény lesz.

Egyrészt ez a Neogence darab hatásában a C20 C-vitaminos maszkra emlékeztet, ami miatt C-vitaminos szérumra kezdtem vágyni és amely egészen revelatív élmény volt számomra első fátyolmaszkként. Másrészt ez abszolút az a maszk, amelyet nemcsak az esti rutin elemeként tudok elképzelni, hanem egy fontos megjelenés előtti kezelésként is: igen, 20 perc, de nem kell mindenfélét kenegetni, kencéket keresni, egyszerűen csak föltenni a maszkot, majd élvezni a szép bőrt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. január 21.

Tesztelésre kaptam a Szépségcentertől.

Antioxidánsok: Magnesium Ascorbyl Phosphate
Gyulladáscsökkentők: Allantoin
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Sodium PCA, Lactic Acid, Niacinamide, Sodium Hyaluronate
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid
Vitaminok: Niacinamide, Magnesium Ascorbyl Phosphate

Glycerin h 0 0

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt

levulinsav sója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondicionáló hatású összetevő, a Truthinaging információ szerint pedig mikróorganikus hatása révén tartósítószerként is használatos a kozmetikumokban. Gyakori összetevője a mesterséges tartósítószerektől mentes natúrkozmetikumoknak.

A bőrben természetesen is megtalálható aminosav származék. Természetes hidratáló elem (NMF -  Natural Moisterising Factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van.

Szervesanyag, melyet tartósítószerként használnak a kozmetikumokban antibakteriális és gombaölő hatása miatt. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/chloraphenesin/

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Ánizssav, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. Gyártói infó alapján  erős gombaellenes tulajdonsága is van, így tartósítószerként is használatos (más tartósítószerekkel kombinálva).

Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.

Vízben oldódó, nem irritáló C-vitaminféle. Viszonylag stabil; stabilabb, mint a sima C-vitamin (Ascorbic Acid), ami fény és levegő hatására gyorsan lebomlik. Az össszetevő hátránya, hogy az Ascorbic Acidhoz képest kevéssé szívódik fel jól, viszont INCIDecoder információi szerint hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitamin származékok közül neki van a legjobb bőrvilágosító hatása, így hatásos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre. A thebeatybrains szerint pH 7 értéken stabil.