Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Intenzíven hidratáló testápoló krémzselé érezhetően rugalmasabbá és gyönyörűbbé teszi a bőrt tápláló összetételének köszönhetően. Növeli a bőr hidratálását. Azonnal felszívódik, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után. Érzékeny bőrűek számára is ideális választás.
2025.03.27. 11:14
A tökéletes nyári hidratálókrém. Könnyen felszívódik, kellemes illata van és remekül hidratál. Nem ragad, könnyed és szinte felissza a bőr, csodás fényt is ad.
2025.03.08. 08:34
Bárcsak minden testápolónak ilyen állaga lenne! Egy álom, hogy mennyire hamar és nyomtalanul beszívódik. Normál, télen a hidegtől enyhén kiszáradt bőrömre pont ideális ahogy hidratál. Az illatát megszerettem, enyhe friss tisztaságillat, hasonló a termékcsalád többi termékéhez, ami nem leng körbe órákig. Tényleg jó használni, nem cuppanok be vele az ágyba, de én az erősebb illatokat jobban szeretem testápolókban
Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 21:49 - 2025.02.04. 04:02
Elsőre izgalmas volt az állaga és a mentolos illata, de sajnos nem szívja be a bőröm, rajta marad egy kellemetlen, ragacsos réteg. Hidratálni hidratált.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.01. 17:49 - 2025.02.01. 04:52
Még a nyárra vásároltam, egészen véletlenül, egy nyaralás során, mert nem vittem magammal. Brutál jól beszívódik, nincs alapvetően illata, nekem ez is tetszett. És az is nagyon jó volt, hogy nem hagyott maga után ragacsos érzést, nem folyt le rólam napközben sem a 35fokban. Jól hidratál, sokáig elég volt minden napos használat mellett. Újravevős!
2025.02.01. 04:10
Kedvenc testápolóm volt, a nyári diszhidrotikus ekcémás bőrömet csak ez volt képes kezelni, aztán sajnos kb. egy hete az MCAS-em miatt random allergiás lettem rá, nem tudom sajnos tovább használni legalább egy pár hónapig még, ettől függetlenül marad rajta az 5 csillag, mert ez nem a termék hibája, hanem a testemé. :D
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.