Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
MissL
Kettő az egyben pakolás és arclemosó. Megcélozza a mindennapos szennyeződések 100%-át anélkül, hogy a bőr veszítene nedvességtartalmából. Tisztítja a bőrt, glikolsavat tartalmaz.
2023.03.19. 06:43
Egy időben sokat hasznaltam. Kb 2 napota maszkkent arcra, de akár karra is.Sokat javított a bőrömön, halvanyitotta a pattanások utáni hegeket es a borkepem sokkal egyenletesebb lett. De mar hónapok óta nem talalom sehol. Anno dm-ben vettem. VALAKI ARULJA EL HOL LEHET MEG KAPNI 😄
2023.03.18. 11:39
Nekem nem okozott problémát, nem szárította ki a bőröm, de picit fénylett utána az arcom, emiatt nem éreztem az igazinak, miután elfogyott, nem vettem újra, pedig agyagos, amit meg szerettem benne, a szalicilsav és a glikolsav is hasznos cucc, kombinált, zsíros bőrre elvileg jónak kellene lennie. Érdemes lehet kipróbálni, mert szépen tisztít, kellemesen hűsít lemosáskor, de mindenképpen kell utána hidratálni.
2023.01.11. 13:32
Már újravettem ezt a terméket, látványosan javítja a bőröm állapotát. Arra kell csak figyelni hogy szárít de ezért utána kötelező a hidratáló, amit amúgy is használok minden nap.
2021.09.24. 16:20
Mindennapos használatra nem tartom alkalmasnak, főleg ha maszkként alkalmazza a leány. Nekem elsősorban az orrom és a szám környékén szárított. Nagyon szeretem az illatát, már pusztán az meghozza a kedvem hozzá, így újonnan többször használom lemosóként. Addig masszírozom vele az arcomat, míg nem kezd el rászáradni és rögtöm le is mosom. Öblítéskor enyhén hűsíti a bőrt, amit én szintén nagyon szeretek :) a szárításon kívül nem tapasztaltam negatívumot vele kapcsolatban, használat után nagyon frissnek, egységesebbnek látom a bőrömet. Lassan fogy, legközelebb szeretnék mást kipróbálni, de lehet később újraveszem. Most a hátamon is próbálkozok vele.
2021.08.23. 20:58
Már több, mint fél éve használom szinte napi szinten arclemosóként, de még mindig több, mint a fele megvan. Elektromos arctisztítóval szoktam használni, nekem szépen tisztítja a bőröm és kellemes mentolos érzést nyújt lemosást után. Járna az 5 csillag, ha nem lenne benne parfüm.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.20. 10:57 - 2021.07.20. 10:56
Hetente kb. 2x használom pakolásként, általában reggelente, kiváltva vele az arclemosást is, kb 4-5 percig hagyom fent. Zuhanyzás előtt vastagon felhordom az enyhén megnedvesített arcbőrömre és dekoltázsomra, majd a zuhanyban nagyon alaposan és hosszasan leöblítem a tusolófej segítségével. A menthol miatt nagyon hideg, hűs érzete van még percekkel később is. Szerencsére engem nem irritál. A bőröm szebb lesz utána, a pórusaim kisebbek lesznek és fényesebb, élettelibb lesz a bőr.Nem egy nélkülözhetetlen termék, de jó ha van itthon. Még mindig az első tubusnál járok, szerintem még a fele sem fogyott el, pedig lehet, már 1 éve is megvan, szóval nagyon gazdaságos.Az erős mentol miatt szerintem sokaknak problémás lehet, én elvagyok vele, de ha lenne választásom kihagynám belőle. Mindennapos arclemosónak semmiképpen nem választanám.