Lelőhely: Parfümériák, online

Szívjegyek: rózsa, frézia

Alapjegyek: fehér pézsma, vanília

14 200 Ft, 20 990 Ft és 24 990 Ft-tól

2024.06.06. 09:40

Bevallom, talán az első parfüm, aminél úgy álltam a vásárláshoz, hogy akkor is megtartom, ha borzalom, mert az üvege olyan gyönyörű, hogy muszáj, hogy az enyém legyen...Nagyon régen kóstoltam csíkon, egyáltalán nem érdekelt, és most beszereztem egy üveges maradékot próba nélkül. Tudtam, hogy a rebarbarbarával szeretjük egymást, mert az Aura nagy szerelmem. Őt a szendébb kistestvéreként tudom aposztrofálni, mert hiányzik belőle a fanyarság, rajtam megédesedik, és szerencsére nem megy át virágos illatba, marad a vaníliás rebarbara.Tüneményes illat egy tüneményes üvegben, tartóssága nyilván EDT-hez mérhető, de mostanában sok EDP-nél még ekkora tartósságot sem tapasztalok.

2024.01.20. 20:48

Nem az almás illat a domináns, inkább virágos. Van egy nagyon érdekes illat benne, amit még nem nagyon éreztem, talán rebarbara az, szerepel az illat összetevői között. Viszontlag tartós is, nem bántam meg, hogy beszereztem.

2022.10.18. 15:29

Reptéren vettem akciósan, 80 ml volt 50 euró. EDT-hez képest tartós, az elején nagyon friss illat, szinte érződik a lédús rebarbara-zöldalma kombó, ami majd édeskés gyümölcsös illatba vált. Nagyon szeretem, engem a nyaralásra, napsütésre, tengerpartra és a friss, lédús gyömölcsökre emlékeztet! :)

2022.04.11. 11:29

Nagyon régóta vártam, hogy kipróbálhassam ezt az illatot és szerencsére nem csalódtam! Friss, különleges parfüm, igazi tavaszi csoda, az elején nagyon hangsúlyos rebarbarával. Figyelembe véve, hogy EDT, viszonylag tartós is.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.07. 13:12 - 2022.01.07. 12:18

Nagyon finom almás, friss, könnyed illat. Tavaszra, nyárra tökéletes. Sajnos elég hamar elillan.

2021.12.27. 14:36

Az üvege alapján szagoltam meg.Kevésbé édes illatnak mondanám, inkább virágosnak. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, csak papírra fújtam. Első benyomás kellemes volt.