Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
siss
Limitált kiadás
Utoljára szerkesztve: 2024.08.30. 13:02 - 2024.08.29. 12:14
Nagyon finom, virágos, de nem túlzottan édes illata volt, nyári kánikulában jól frissített. Talán egy kicsit szárított, de nem vészesen.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.01. 12:52 - 2024.05.01. 12:50
Isteni illatú tusfürdő, egy korábbi parfümöm illatát idézi meg a zuhany alatt. Zselés formulája enyhe habokat képez. Nem szárít, de nem is hidratál. Napindítónak a legszuperebb termék, a nyíladozó kerti virágok illata köszön vissza a használata közben. Kellemes élményt nyújt. Az egzotikus virágok illata egészen jól megmarad a bőrön. Engem megnyert.
2021.09.30. 16:28
Nyáron használtam, kellemes virágos parfümös illata van, ami 1-2 órára megmaradt a bőrömön. Rajtam kicsit maszkulin illatú is volt, de nem zavart, megszoktam. Jól tisztít, nem szárít.
2021.08.24. 17:49
Kellemes, diszkrét illatú, géles állagú tusfürdő, jól habzik, jól tisztít, de egy kicsit szárítja a bőrt. Szívesen használtam, de egy kicsit többet vártam tőle.
2021.07.18. 05:35
Imádom a Nivea limitált kiadásait, mint mindegyiknek, ennek is nagyon finom parfüm illata van. Konkrétan az egyik nyári tavaszi parfümöm köszön vissza benne.Hidratál, puhít, illatos, tehát Nivea minőség :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.