Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
komyju
95% természetes összetevő. Biológiai termesztésből származó értékes argánolajjal intenzíven táplálja a kéz száraz bőrét. Parabén-, szilikon- és színezőanyag-mentes. A csomagolás nem tartalmaz PVC-t.
2022.03.06. 12:37
Random került a háztartásba, gondoltam sose árt egy plusz kézkrém. Jól beszívódik - nem pillanatokon belül, de azért relatív hamar -, kellemesen teszi a dolgát. Az illata se rossz, és sokáig érezni. Nekem ez picit zavaró, mert elszoktam az állandó illatfelhőt biztosító termékektől. Magamnak nem venném meg, de azért nem bánom, hogy a tulajdonomba került.
2020.01.13. 04:09
Isteni az illata, es nagyon jol hidratal, telen minden este hasznalom.Viszont kicsit lassan szivodik be, tobb percbe is beletelik, ezert hasznalom inkabb este.
Utoljára szerkesztve: 2018.11.24. 13:53 - 2018.11.24. 13:52
Büdös/fullasztó, zsíros, drága. Viszont a dolgát teszi. Ennyi. :)
2017.03.11. 07:31
Az illata nem tetszik annyira, de elviselhető. Az én kezeimet jól hidratálja, viszont lassabban szívódik fel, és én érzek egy kis zsíros érzést elkenés után percekkel is. Munka közbeni bekenés esetén ez nem jön jól. De egy próbának oké volt a termék.Az Express Hidration-t jobban szerettem, az tényleg hamar beszívódott, és nem volt zsíros érzet utána, és jól hidratált is.