Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
pacsalia
Tápláló és bőrlágyító összetevőinek köszönhetően a krémpakolás segít újraépíteni a bőr védőrétegét és megnyugtatja az irritált kipirosodott bőrfelületet, gyulladáscsökkentő és hidratáló hatású. Az aquaxil optimalizálja a bőr vízáramlását, megerősíti a lipidek és a fehérjék szintézisét. A búzavirágvíz nyugtatja az irritált bőrt, felfrissíti a bőrszöveteket, enyhén pórusösszehúzó, gyulladásgátló hatású és ápolja az érzékeny, törékeny, irritációra hajlamos bőrt.
2020.05.30. 17:45
Szerettem volna kipróbálni, ezért megvettem, mert kíváncsi vagyok a márkára. Nagyon finom illatos készítmény, kicsit meg is ijedtem, hogy erős lesz nekem, de nem lett az, s csak egy apró sebhelyet csípett a homlokomon.Felvitel után szépen beszívta a bőröm, alig volt mit letörölni. Kellemes, nyugodt bőrérzetet hagyott maga után, de jól fog esni a krémezés utána. Ezek az első élményeim, ha ennél mélyebb benyomást gyakorol rám, visszajövök updatelni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!