Now Foods Solutions Vitamin C & Acai Berry Purifying Toner
Ár: | 2500 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 237 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: szisz5, Módosítva: 2014. augusztus 25.
Kiszerelés: | 237 ml | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Arctisztító tonik
- eltávolítja a szennyeződéseket, melyek a pórusok eltömődésért felelősek
- a benne levő C-vitamin, Acai Berry és Gotu Kola révén csökkenteni a hegeket
- a bőrt ragyogóvá teszi
Water / Aqua
Potassium Sorbate
ta
Citric Acid
kh
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Nagyon jó ár-érték arányban, és az illata valami fantasztikus én imádom. Nem a legtökéletesebb toner, amit valaha használtam, de elégedett vagyok vele.

Én szeretem használni, persze nem csodaszer. Nagyon jó szerintem az ár-érték aránya, szépek az összetevők. Én este és reggel használom a több lépéses arcápolási rutinomba jól beilleszkedik, arctisztítás után, de még a krémek előtt használom. Nincsenek pattanásaim és szép egységes az arcbőröm, szerintem ez a tonik segít ezt elérni.

Antioxidánsok: Magnesium Ascorbyl Phosphate, Olea Europaea (Olive) OilGyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel
Hidratálók: Glucose, Niacinamide
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Vitaminok: Magnesium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, D-Alpha Tocopherol
Emolliensek: Olea Europaea (Olive) Oil
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-10 Laurate
Tartósítószerek: Potassium Sorbate
Aloe vera gél. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
Enzim, mely a glükóz glükonsavvá való oxidációját katalizálja. A CosIng szerint stabilizátorként használják a kozmetikai szerekben. Paula Begoun kiváló bőrkondícionáló, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és antibakteriális alkotóként tartja számon, ezért pattanásos bőrre kiváló hatással lehet.
A tejben található enzim, melyet a CosIng szerint stabilizátorként használnak a kozmetikai szerekben. Paula Begoun és a truthinaging kiváló összetevőnek tartja, ugyanis a legújabb kutatások szerint kiváló antibakteriális hatással rendelkezik. Megakadályozza a mikrobák elszaporodását a termékekben illetve segít elpusztítani a pattanásokat okozó baktériumokat, így a pattanásos bőrön nagy hatékonysággal alkalmazható.
Vízben oldódó, nem irritáló C-vitaminféle. Viszonylag stabil; stabilabb, mint a sima C-vitamin (Ascorbic Acid), ami fény és levegő hatására gyorsan lebomlik. Az össszetevő hátránya, hogy az Ascorbic Acidhoz képest kevéssé szívódik fel jól, viszont INCIDecoder információi szerint hatékony antioxidáns, segíti a bőr kollagéntermelését és a C-vitamin származékok közül neki van a legjobb bőrvilágosító hatása, így hatásos összetevő lehet fakó, élettelen bőrre. A thebeatybrains szerint pH 7 értéken stabil.
Acai pálma szárított zúzalékának pora. A CosIng szerint bőrradírozó anyagként használják, Paula Begoun kiváló antioxidánsnak tartja a növényt.
Ázsiai gázló levelének kivonata. A CosIng szerint bőrkondícionáló, Paula Begoun szerint kiváló antibakteriális anyag, ezért pattanásos bőrre igen jó hatással lehet.
B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).
Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder
Az E-vitamin egyik formája. A "D" betű a természes formájú E-Vitamin olajat jelöli, melyet nővényi olajakból vagy szójababból nyernek. Paula begin szerint az E-vitamin természetes formában hatásosabb és jobban megtartja a bőr,mint a szintetikus társait. További információk az E-vitaminról>>>.
Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.
Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.
Növényi eredetű összetevő, glicerinből, cukorból és lauryl savból nyerik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő.
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.