Nu Skin NaPCA Moisture Mist
Ár: | 4583 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 250 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadók, online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: szambi, Módosítva: 2016. március 18.
Lelőhely: | tanácsadók, online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Hidratáló permet hajra, arcra és testre
A bőrpermet segítségével bármikor felfrissíthető a bőr.
Water / Aqua
Methylparaben
i I ta I par
Sodium Benzoate
ta
Nagyon jó termék. Én használtam arcra, testre, hajra, de amire a legjobban kihasználtam az a sminkelés, ugyanis azt olvastam, hogy hasonlóak az összetevői, mint a Mac Fix + terméknek, ezért én primernek és sminkfixálónak hasznátam, amig el nem fogyott. Kedvező az ára és jók az összetevői, ezért biztosan újra veszem.

Nagyon szeretem. Nyáron a melegben frissít, de nem szárítja a bőröm. Anyukám is tudja használni pedig súlyos ekcémás és mindentől allergiás reakciója lesz.
Meglepően sokáig elég.

Meglepően sokáig elég.

Ez a cucc az egyik utlimate kedvencem! Elképesztően sok mindenre lehet használni. Én sokszor nyáron a nagy melegben nem is krémezek, csak ezt fújom az arcomra. De ha nagyon szép sminket szeretnék késziteni, mert valami különleges alkalom van, akkor a pakolások után, még krémezés előtt bőven fújok az arcomra, nagyon szép sminkalapot csinál. Ugyanez a helyzet, ha rúzsozom: ha krémet kenek alá, az nem jó, elmászik a smink, ha nem teszek alá semmit, akkor meg nagyon száraz a szám, és beleül a ráncokba. Viszont igy, hogy Napcát fujok rá, tökéletes. Emelett lehet magára a sminkre is fújni, igy nem szárad ki, nem pereg le. A legjobb, hogy hajra is lehet fújni. Mikor még vasaltam a hajam előtte és után is fújtam rá, hogy szép hidratált és fényes maradjon. A tesóim gyerekei között van, aki nagyon nem birja a krémeket, de ősszel neki is nagyon kiszárad, kifujja a szél, a tesóm már nem tudott mit kezdeni vele, erre is megoldás volt, hiszen néhány pillanat alatt beszivódik és tényleg nagyon jól hidratás. Makacs-macsó krémmentes paliknak is ajánlom nagy szeretettel. Százezer pont ++++++++++++++++++++++++ :D

Nagyon érzékeny a bőröm, mindentől kipattogok egyből. Igaz megkérik az árát, viszont szuper termékek. Nem okoznak irritációt nekem. Azért szeretem ezt a permetet mert elég light, és bár hidratál, nem érzem úgy, hogy nem kap levegőt tőle a bőröm. DE! Látom sokan írjátok, hogy nyáron milyen jó, felfrissíti az arcotokat. Azért a hátulját érdemes elolvasni mert aha savat tartalmaz és rá is van írva, hogy napfény ne érje a bőröd ha használod. Ha nem szeretnétek májfoltokat nem nagyon javaslom hogy ezzel rohangásszatok a verőfényes napsütésben! Azért a Nu Skin tanácsadók ezt igazán elmondhatnák, mert mást se látok csak, hogy jajj de jó egész nyáron nálam van, el sem indulok nélküle! Igaz van termékük májfoltokra is.🤷🏻♀️😀

Szuper kis permet, tényleg frissít. Nagy kiszerelés, sokáig elég. Az árával viszont nem vagyok megelégedve.

Sok Nu Skines termeket használok,mert imádom a termékeiket! Ezt a permetet nyáron vettem meg,betettem a hűtőben is hű szolgám volt meg a mai napig használom,kiszerelése nagyon jó és rendkívül jól hidratál,hajamra is szoktam használni hajmosás után ! Kár,hogy nincs szuper jó illata akkor adnék 5 csillagot 🙂

Imadom hasznlani, neha csak nyaron mert eppen meleg van akkor is....Nagyon jo hidratalo, eleg belole nagyon keves is. Nyaron sikerult leegnem, ezen is konnyitett nyugtato hatasaval es hamarabb is gyogyult a borom. Egyedul az illatat nem szeretem, nem tudok ki bekulni vele .

A legpraktikusabb hidratáló amivel valaha találkoztam. Én szoláriumozás közben (is) szoktam használni, így nem szárad ki a bőröm, nem ráncosodik be szoli után, és jobban is barnulok tőle. :)

Csak pár napja használom, de imádom!! A hidratáló krémeket nehezen vagy egyáltalán nem akarta beszívni a bőröm. Ebből csak fújok arctisztítás végén 3-4et és teljesen frissnek érzem a bőröm.

Nagyon jó terméknek találom! Gyorsan hidratál! A bőröm pillanatok alatt csak úgy szívja magába a vízalapú hidratálót!
(Mellékesen rengeteg hidratálóval nem tud mit kezdeni a bőröm csak zsírosítják és nem szívódnak fel...pár óra múlva moshattam le őket...)

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf JuiceHidratálók: Butylene Glycol, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Fructose, Inositol, Lactic Acid, Niacinamide, Urea
Kémiai hámlasztók: Lactic Acid, Citric Acid
Vitaminok: Niacinamide
Emulgeálószerek: PPG-5-Ceteth-20
Tisztítószerek: PPG-5-Ceteth-20
Illatanyagok: Methylparaben
Parabének: Methylparaben
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylparaben, Sodium Benzoate
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
Aloe vera növény leveléből származó lé. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).
A bőrben természetesen is megtalálható aminosav származék. Természetes hidratáló elem (NMF - Natural Moisterising Factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van.
A tejsav nátrium sója, melyet hidratáló és ph szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A kozmetikumokon kívül élelmiszerekben is találkozhatunk vele E325 néven, ahol gombaellenes hatása miatt húskészítmények szavatosságának a meghosszabítására használják.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
A glicin fehérjéket felépítő 21 aminosav közül a legkisebb. Az aminosavakat a kozmetikumokban leginkább vízmegkötő tulajdonságuk miatt használják, némelyiknek antioxidáns és sebgyógyító tulajdonsága is van. A glicin ráncsimító hatással is bír.
Az inozitol egy rendkívül széleskörűen használt anyag mind a táplálkozásban, mind a kozmetikában. Egyik leggyakrabban előforduló formája a lecitin egyik fontos alkotóeleme. A CosIng szerint hidratáló hatású, a haj összetapadása ellen is véd, és hajkondícionáló.
Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.
B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).
Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder
Természetes módon a vizeletben található, de a kometikumokban mesterségesen előállított ureat használnak. Kis mennyiségben hidratáló, vízmegkötő anyag, nagyobb mennyiségben azonban gyulladást okozhat.
Tisztítókban gyakran használt emulgeálószer és felületaktív anyag. Ritkábban bőrpuhító anyagként is használt bőrápoló termékekben. Száraz, selymes érzetet hagy maga után a bőrön. További részletek: http://truthinaging.com/ingredients/ppg-5-ceteth-20
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Szervesanyag, melyet tartósítószerként használnak a kozmetikumokban antibakteriális és gombaölő hatása miatt. Részletesebb info: http://truthinaging.com/ingredients/chloraphenesin/
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.