Az eddigi legjobb krémpirosító amit használtam <3 Kicsit féltem tőle, hogy száraz hatású lesz rajtam, mivel a nevében szerepel a matt, de igazából nem matt, van egy enyhe bőrfénye. Ha az alap már dewy, akkor ez is dewynak fog tűnni, tehát nem matítja le az orcát, de nem is tesz hozzá a fényességhez, inkább alkalmazkodik. Ujjal szoktam felvinni, a kézmeleg miatt könnyen eloszlatható, nem foltos, nem marad ragacsos, nem ragad bele a hajam. Mivel nem olajos érzetű a bőrön, szerintem zsírosabb bőrűek is tehetnek vele egy próbát. Nekem a limitált/nehezen beszerezhető Salty Siren árnyalat van, ami gyönyörű, nagyon örülök, hogy ezt vettem meg, pedig tényleg aranyáron jutottam hozzá, mivel alig árulják valahol. A swatchok alapján egy élénk narancsos-korall színre számítottam, a valóságban inkább visszafogottabb, amit egész évben tudok használni, nagyon természetesen mutat a fehér bőrömön. A színválasztékukat kicsit egysíkúnak érzem, van elég sok narancs alapú szín, de annyira hasonlítanak egymásra, hogy nem vennék másikat, illetve vannak a hideg színek, amik nekem nem állnának jól... Amúgy nagyon hasonlít az állaga az Honest Beauty krémpirosítójára, ha valaki imseri azt.