Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
aszparágusz
Optim hyal és a tengerimoszat komplexum stimulálják a hyaluronsav és elasztin termelést és aktiválják a hyaluronsav bőrsaját regenerációját.Az aquamax feltölti a bőr nedvességraktárait, feszesebbé teszi a bőr struktúráját és véd a bőrsaját hyaluron leépüléstől. A gyömbérkivonat serkenti a hyaluron termelését valamint újra teltséget és volument kölcsönöz a bőrnek.
2020.10.21. 13:29
Nagyon megörültem,hogy jó áron lehetett hozzájutni,és nagy reményekkel kezdtem használni,nem egyértelmű csalódás,de elégedett se vagyok...több hyaluronos terméket próbáltam már-kezdem elengedni.
2020.07.04. 06:38
Az itteni vélemények alapján vettem meg, de sajnos nekem nagyon nem jött be. A pumpája nem adagol semmit olyan kevés van benne alapból, én letekertem a kupakot és a kezemre kentem az adagolójáról de ez nem a leghigiénikusabb ugye.. Ennyi erővel lehetne tégelybe is.. A hatása is borzasztó számomra, felkenés után azonnal rák vörös lett az arcom minden alkalommal, égett is kb 15-25 percig rendesen. Másnapra pedig kis apró pöttyök jelentek meg az egész arcomon, úgyhogy nálam teljes a kudarc. Kézkrémként télen tervezem elhasználni, ha a kezem bírni fogja..
2017.01.07. 11:31
Ez a termèk jó ! Nekünk 40-eseknek már kell a feltöltès is. Az Ombiának van másfajta hyaluronos termèke de ez jobb. Rögtön tölt ès tartós. Eddig az Oz Naturals hyaluronos szèrumát használtam de símán hozza ez is a hatását. Mèg olcsóbb is , nem kell külföldről behozatnom. 2 hete használom , allergia nincs. Újravevős !
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.