Szőrtelenítők

Opilca Strep Szőrtelenítő Krém

2.5
Hozzáadva 2013.03.27.by

kissbarbara1990

Ez a kaméliaolajat és E-vitamint tartalmazó, hidratáló és védő hatású krém kellemes szőrtelenítést biztosít, a bőrt puhává, lággyá és bársonyossá varázsolja. Használata könnyű, hatását 3 perc alatt fejti ki és ideális a láb, kar, hónalj és bikinivonal szőrének eltávolítására.

2019.06.28. 10:47

A szaga számomra szinte kibírhatatlan, hatása pedig egyenlő a nullával. Irritálni nem irritált, de a szőr maradt a helyén.

Utoljára szerkesztve: 2018.07.24. 21:47 - 2018.07.24. 20:03

Régen egyszer próbáltam, ma is emlékszem rá: Számomra kissé kellemetlen volt az illata. Nem irritált, de a nem kívánt szálak zömét meghagyta, így borotva kellett utána. Arról győzött meg, hogy többet ne vegyem.

2018.07.24. 19:57

Bár meggyengítette a szőrszálaim szerkezetét (le tudtam tépni), nem hozott le semmit.

2016.07.05. 09:30

Én ezt használom a bajuszomra. Nincs róla panaszom.

2016.07.01. 10:49

Gondoltam, nyaralásra nem viszek borotvát, hanem előtte inkább krémmel megszabadulok a szőrtől. Ma csináltam itthon próbát. PF. Ez egy rakás szr! Kb 2 szál szőrt sikerült ledörzsölnöm azzal a kis spatulával vagy mi az a bigyóka.Miért forgalmaznak olyan szőrtelenítő krémet, ami nem szed le szőrt???

2015.05.04. 12:40

Anyum régen használta, nagyon dícsérte, hát megvettem. Szőrnyű. Rákentem tízperc után le sem jött a közepesen erős szőrzetem. Gondoltam várok. Próbálkozok újra, erre 20 perc!!!!!!! Után 2-3 szőrszálamat leszedte. Ráadásul büdös, éget és hatástalan. A veetet szidják, de az nekem maradéktalanul eltűntette a szőrt.