Lelőhely: Tanácsadónők

Oriflame Amber Elixir Mystery EDP

4.5
Hozzáadva 2023.01.31.by

Hanne

"Az Amber Elixir Mystery illatát a Balti-tenger ékköve, a borostyán ihlette. Átjárja az érzékiség és a szépség. Az illat egy parfümkészítő mester alkotása. A vörös liliom fokozza titokzatosságát. Egy egzotikus, csábítóan nőies illat."

2022.11.13. 22:08

Nekem nem jött be. Valami fura, égett szag kísértett benne. Kidobtam.

2021.08.27. 06:54

Édes, nehéz, de kellemes illat. Nagyon tetszik a vaniliás-virágos alap illat amit képvisel. Nem hétköznapi illat, karakteres és meghatározó lehet annak akinek ez alap kiegészítője. Meglepően tartós és a szillázsára sincs panasz, kevés is elég belőle. Sokan dicsérik rajtam, érdekes módon több férfinak tetszett eddig mint nőnek.

2021.08.25. 12:36

Csodálatos illat, finoman édes de nem lesz túl sok. Kifinomult és nőies. Öt csillag :)

2021.08.25. 11:56

Sokat vártam, keveset kaptam. Édesnek édes de a borostyánon kívül semmit nem érzek magamon.

Utoljára szerkesztve: 2024.09.15. 15:20 - 2021.02.11. 11:35

Nem vagyok oda az édességesen édes illatokért, de ez határozottan kellemes. Ha rajtam van, folyton azon kapom magam, hogy szagolgatom.Maga az illat fogott meg a katalógust dörzsölgetve, már rég szerettem volna egy liliomos parfümöt tavaszra, hát gondoltam ezzel csak nem foghatok mellé. Igaz, liliom helyett inkább sütemény jut róla eszembe. Megkívánok valami túrós sütit ahányszor csak megérzem. Lehet, hogy a vanília és a citrusok egyvelege idézi ezt fel bennem.Vonzó illatnak nevezném. Egy édes, de nem émelyítő vonzóságot áraszt. Csak hogy megkívánd, de ne hogy eltelj tőle.Bőrön 12 órán át simán érzem, textilen 1 napig. Rajtam közepesen erős,de nem terjengős, csak az érezheti, aki fél méternél közelebb jön hozzám. Semmi esetre se ajánlanám annak akinek éppen fáj a feje, mert habár normális esetben étvágygerjesztő, fejfájáskor inkább hányingerkeltő.Az üvege csinos, jó kézbe venni és a mérete is pont jó.

Piactér

Több mutatása