szhkrisztina
Krémes textúrájú sampon organikus forrásból származó, tápláló hatású tej- és hidratáló mézkivonattal. Tisztítja, táplálja és egészségtől ragyogóvá teszi a hajat.
2020.04.22. 08:27
Új csomagolásban van meg, de bár ne vettem volna meg. A hajam töveinél ragadós réteg maradt utána, hiába mostam ki alaposan és elég száraz volt a hajam, ahányszor használtam. Szerencse, hogy van még tartalékban balea, nivea és l'oreal...
2018.09.18. 10:23
Pénzkidobás a balzsamjával együtt! Gubancos, száraz lett a hajam a használata után!
2017.10.24. 07:07
Olvasva a sok kommentet...ejha. :OÉn abszolút nem vettem észre, hogy zsírosítana, elég száraz a hajam, ígyis 3 naponta mosom, ezután is. Az illatával sincs bajom. Talán annyi, hogy jobban szeretem a még ennél is jobban habzó samponokat. A balzsamját még nem használtam, bár egyben vettem, de még volt a fructisban, így azzal használtam.A teljes ára tényleg horror, csak amiatt 4 csillag. :)
2016.11.29. 14:29
Az én eléggé zsírosodásra hajlamos hajamat szalmaszárazra szárította (még a hajápoló sem segített fésülésnél), ami kb fél napig tartott hajmosás után, majd gyorsan lelapult és zsírosodni kezdett.
2016.11.16. 12:22
Balzsamjával együtt használtam.Nem jó termékek.Zsírosít,nem tisztítja megfelelően a hajam,szárítás után,nem volt az a szép,fényes,selymes a hajam,hanem mintha meg se mostam volna,olyan volt tapintásra.Illata nem rossz,de semmi nem érződik hajon.A balzsamja hamarabb elfogyott,ezt más balzsammal használtam utána,de akkor se,semmi változás.És drágák,akciósan is!..így,hogy nem tudnak semmit.Nem veszem újra.
2016.09.06. 15:24
Nem jó. A hajam már másnap csak összekötve volt viselhető. Irreálisan drága. Talán nagyon száraz hajra esetleg jó lehet, de az enyém már másnap tapadt...