Oriflame

Ár:   1999 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   200 ml   Bőrtípus:   Normál, Kombinált
Lelőhely:   tanácsadónők   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: beginner, Módosítva: 2015. január 30.

Ár:   1999 Ft
Kiszerelés:   200 ml
Lelőhely:   tanácsadónők
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Normál, Kombinált

Habzó arctisztító, amely hatékonyan tisztítja a normál/kombinált bőrt. Szabadalmaztatott, antioxidáns
Lingon 50:50™-technológiával

Tiria

Liara0826

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. április 16.

A tonikjával együtt használom, úgy érdemes. Leszed minden szennyeződést, nem sminkelek de nekem a mindennapi bőrápolás része. Néha beiktatok közéjük arcradírt és teljes a puhaság. Én nagyon szeretem. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. április 16.

lenlilla0924

2017. október 15.

Praktikus a kiszerelése,jól habzik, és nagyon jól tisztít. Az optimals család többi tagját is használom, együtt hatékonyak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. október 15.

timcsike04

2017. augusztus 4.

Nagyon szeretem! Jól habzó, nem szárítja és nem irritálja az arcbőröm! Én használom még mellé a többi Optimals terméket (arctonik, szemkörnyékápoló, szérum és nappali/éjszakai krém) Imádom az összest!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. augusztus 4.

dandy

Bőrtípus: Zsíros
2016. augusztus 22.

Van ugyan bevált arclemosóm, amit nagyon régóta használok, de ez most épp akciós volt (649 Ft), így nem hagyhattam ki. Jól tisztít, nem irritál, nem szárít, kellőképpen habzik, az illata is jó. Akciósan megérte, teljes áron nem venném meg a nem túl szép INCI miatt sem. A pumpás kiszerelés tényleg nagyon praktikus, egy pumpálásnyi pont elég.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

RBea

2016. május 4.

Átlagos arctisztítónak tartom, praktikus az adagolója. Túlságosan sok habot képez, amit csak sok-sok vízzel tudtam maradéktalanul lemosni. Télen kiszárította a bőrömet, nyáron nem. Jól tisztított, használatát követően fehér maradt a vattakorong, mikor tonikkal áttöröltem az arcom. Párszor újrarendeltem, majd találtam jobbat. Akciós árért megérte.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. május 4.

JudithBeauty

Bőrprobléma: Bőröregedés
2015. december 3.

Nagyon jól habzó, zselés, kicsit sűrűbb állagú arctisztító, eddig bevált. A pumpás adagolója nagyon hasznos tud lenni, és emiatt sokáig is tart. Szépen tisztítja az arcbőrt, és szerencsére nem szárít. Kicsit drága az eredeti ára, de a minőséget ugye meg kell fizetni, és itt a minőség a lényeg. 5 csillag!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. december 3.

bYou

2015. május 17.

Nagyon jó termék! Szépen tisztít, nem irritál. Az illatát nagyon szeretem.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 17.

Nagyon jó termék! Szépen tisztít, nem irritál. Az illatát nagyon szeretem.

Tánya88

Bőrtípus: Zsíros
2015. január 29.

Szerintem nagyon jó kis lemosó, kíméletesen tisztít. Szépen helyrehozta az arcbőrömet. Lehet, hogy nyárra már kevés lenne, de most tökéletesnek bizonyul!

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 29.

bambusz09

2014. március 2.

Ugyan egy kicsit szárítja az arcom amúgy is szárazabb területeit, de utána mindig használom reggel a nappali, este pedig az éjszakai krémjét, így nincsen vele problémám.
Jól felhabzik, megfelelően tisztít és kellemes az illata is. Mindennap használom, és már majdnem kifogyóban van, valószínűleg újra fogom venni. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. március 2.

CocoSunrise

2014. január 14.

Majdnem nem rendeltem meg az első vélemények miatt, hogy mennyire szárít.... de nekem sem szárítja a bőröm különösebben, pedig télen eléggé hajlamos rá sok terméktől hámlik az orromon a bőr.
Az egyetlen bajom ezzel a tisztítóval, hogy picit tovább kell a bőrbe masszírozni mint más tisztítóimat ahhoz, hogy minden sminket leszedjen. De a bőröm szereti, jól tűri, fellélegzik a használata után, puha és szép lesz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 14.

Hidratálók: Glycerin
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Kókuszból előállítható, tisztítókban, szappanokban és samponokban gyakran használt felületaktív anyag és emulgeálószer.  Az SLS-nél gyengédebb, de hatékony tisztító anyag. Bár nagy mennyiségben az SLES is irritáló (az SLS mar kisebb mennyiségben is az), a kozmetikumokban található koncentrációban a használata biztonságosnak tartott.

Glycerin h 0 0

Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője, mivel rendkívül jó és tartós habot ad. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.

Módosított zsírsav, mellyel samponokban, tusfürdőkben és arclemosókban találkozhatunk mint tisztítószer, felület aktív anyag, habképző és hajkondícionáló. További információ a truthinagingen.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják, utóbbit főleg különféle felületaktív anyagok esetén, melyeknek zselés állagot ad (pl. tusfürdőknél). Ha az összetevő az INCI lista elején áll, akkor általában mint fizikai hámlasztó van jelen az adott termékben, jellemzően testradírok esetén, de fürdősókban is gyakran találkozhatunk vele.

Leggyakrabban samponokban és lemosókban található emulgeálószer, emollient, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó segédanyag.

Laureth-4 ti I eu 5 4

Lauryl alkoholból előállított emulgeálószer, felületaktív anyag.

Kókuszolajból és glicerinből származó, a leggyakrabban tisztítókban használt, gyengéd PEG féle. Gyakori eleme a micellás tisztítóknak, mivel egyrészt könnyen oldódik vizes felületaktív anyagokban, másrészt pedig oldja az olajokat és az olajban oldódó összetevőket. Kellemes bőrérzetet hagy maga után.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.