Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Tanácsadónők

Oriflame Pure Skin Smoothing Face Scrub

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.02.by

account1234

Hámlasztó arcradír szalicilsavval zsíros, pattanásos bőrre. Hatékonyan megcélozza és megelőzi a foltokat, felszabadítja a pórusokat. Segíti megnyugtatni a bőrt.  A bőrradírokat úgy tervezték, hogy felszabadítsák a pórusokat a foltok megelőzése érdekében. A szalicilsav mélyen behatol a pórusokba, hogy belülről kitisztítsa, míg a biológiailag lebomló részecskék a bőr felszíni rétegén dolgoznak.

2023.07.23. 12:52

Akárhányszor ezt az arcradírt használom a termékcsalád többi tagjával együtt mindig elégedett vagyok a bőröm állapotával. Hetente egyszer, nagyobb arcápolási rutinomba építem bele, az arctisztója után szoktam átradírozni vele az enyhén nyirkos bőrömet kimondottan ügyelve a problémás, zsíros területekre. Kicsivel hígabb állaga van, mint az elődjének, pamut kendővel letörölve furcsa állagú lesz utána a bőröm, nem is tudom mihez hasonlítani, mintha vízálló réteget képezne. A pattanásokat szépen tisztítja szalicilsav tartalmának köszönhetően. Több kisebb masszív radírszemcsét tartalmaz, amit a T-vonalam szabályszerűen imád. A végeredmény mindig ápolt, tiszta, pattanás- és mitesszermentes arcbőr. Egy negatívumot tudok felmutatni és az nem más, mint az illata. Sajnos minden alkalommal a citromos WC-fertőtlenítőt juttatja az eszembe...ennyiből nagy kár, hogy már nincs az elődje!