Fürdőtermékek

Original Source Málna Illatú Tusfürdő Hab

4.7
Hozzáadva 2018.11.19.by

Loona

A flakonban található gél vízzel érintkezve extra krémes fürdőhabbá alakul, mely ápolja és hidratálja a bőrt. 100%-ban természetes illatanyagot tartalmaz. Vegán termék.

2018.11.18. 23:17

Isteni málna illata van és imádom, hogy a zselé hatalmas habbá válik, el lehet játszadozni vele zuhanyzás közben. Szerintem borotválkozáshoz is bátran lehet használni. Kivancsi voltam, vajon mennyire károsak az osszetevoi, nem volt fent az oldalon, ezért gyorsan beirogattam. Annyira nem vészes, mint amire számítottam, de nyilván lehetne jobb is.

2018.04.13. 09:42

Úristen, ez milyen gusztusos! Vékony sugárban spriccel ki rózsaszín zselét, ami habbá válik, és amikor mosakodok vele, egyre csak több hab lesz, és több, és több.... nem akar elfogyni. Az illata tömény tejszínes málnakrém, az állaga szinte szilárd, borotvahabszerű. Ez egy igazi kényeztető kis különlegesség.

2017.11.30. 11:56

Gyengéim a fürdőhabok, azonkívül minden, ami málnával kapcsolatos, szintén.Nem volt kérdés, mikor szembetalálkoztam ezzel a flakonnal, hogy jönnie kell velem. :)Az illata elég diszkrét, bőrön fürdés után nem érződik, viszont a levegőben még kicsit ott marad.Az állaga nagyon érdekes. Kifújáskor tényleg erősebb rózsaszín zselé, ami pár pillanat múlva átalakul halványabb habos-babos óriási tejszínfelhővé!Kislányok szerintem imádnák. :)Egy élmény vele fürdeni. Pici fújás is elég, olyan nagyra megpuffad. Én először nem spóroltam vele és alig akart lemenni a kádban a hab :)Nem szárítja a bőrt.A flakon jókora, nagyobb mint a Balea fürdőhabé, pedig mindkettőben 200 ml van, megnéztem.