anianiko
2024.06.20. 18:45
Az argán olaj miatt vettem meg, de megbántam, nekem semmit nem ér, talán még szárítja is a hajam. Egyből megcsap az erős alkoholos szaga, borzalmas. Talán az utóillata jó kicsit, de az sem érződik sokáig.
2024.02.25. 03:57
Szép fényt ad a hajamnak, engem a szaga se zavar, de úgy érzem tudnék jobbat találni nála.
2024.02.04. 09:59
Nekem nagyon jól működik a szárazabb, barna, vastagszálú hajamra. Egyáltalán nem nehezíti el. Vékonyabb szálú hajra lehet nem javasolnám. Nekem az illatával sincs bajom.
2024.01.19. 12:50
Oh hát ez… orrba csap a parfümszag, mintha olajos vodkát kennék el a hajamon. Nagyon érezni rajta a szintetikus, már-már műanyagos hatást. Ezt a szintetikus hatást a kezemen is éreztem, mert többféleképpen próbáltam, akár más olajjal is vegyíteni, de amikor a kezemben melegítettem/dörzsöltem, azon is hagyott egy érdekes réteget. Szigorúan hajmosás előtt használtam pár órával, mert a frissen mosott hajat igénytelenül zsírosítja, hiába csak hajközéptől van felkenve.A különböző kezelésektől elég vékony szálú hajam lett, nem igazán tudta beszívni, csak csücsült rajta órákig. Egyszerűen lemosható ugyan, de semmi pozitívumot nem tudok felhozni, elbohóckodtam vele, amíg el nem fogyott, de a sima 100%-os argánolajat nem überolja semmilyen tekintetben.
2022.11.01. 13:54
A másik fajtája jobb, a sima keratinos, ettől kicsit mindig összeakadnak a hajvégeim szárítás után. Az ára is borsos, az összetevői is ahogy nézem, úgyhogy marad a 3 *.
2022.05.07. 13:38
Hónapok óta használom, nagyon elégedett vagyok vele. Előtte Gliss olaját használtam, de mivel nem volt a boltban, ezt vettem, mivel már használtam a márkától olajat régebben is, és hasonlóan elégedett voltam vele.Szép fényes, puha, töredezésmentes tőle a hajam. 2 pumpa a hajvégekre, s csoda.Nagyon gazdaságos. Kb 5 hónap óta még mindig 3/4-e van meg. Nekem nagyon bejön az illata s azon belül is az enyhe alkoholossága, ami egyébként gyorsan elillan. De az illat maga tartósabb. Egyszer férjem is kérdezte, mi ez a jó illat rajtam, majd hajmosásnál állapította meg, hogy ez az :) Ha elfogy, bátran veszem újra.