Samponok

Pantene Pro-V Volume Booster Szárazsampon

3.2
Hozzáadva 2019.12.09.by

siss

Tiszta érzetűvé teszi és felfrissíti a hajat és a fejbőrt. Tökéletes azokon a napokon, amikor nincs idő hajmosásra, de szükség van a haj felfrissítésére.

2020.01.13. 20:57

1-1,5 nappal kitolja a hajmosást

2019.12.08. 15:56

Nagyon jó volt, de már sajnos nem kapható a drogériákban. Kb. 899ft áron volt kapható, nagyon jó illata volt.

2019.10.19. 16:14

Nagyon sok szárazsampont próbáltam ki, de ez a legjobb, kibírja az egész napot, nem lapul le a hajam sem. Már többször újra vettem.

2019.10.19. 04:38

Ez a Szárazsampon a valaha volt legeslegrosszabb!!! Amit használtam. Ragad de úgy mintha zsírt kentem volna rá. Nem csinál semmit sem a hajjal... katasztrófa !!!

2019.09.09. 14:34

nekem nagyon bejött, bár tényleg erős "tartást" ad a hajnak (mintha hajlakk és szárazsampon keveréke lenne), az illata hajlakkos, de ezt is imádom, szóval nem igazán tudok rá rosszat mondani :) nem lesz olyan durván fehér a haj tőle, de azért törölközővel ezt is le szoktam törölni

Utoljára szerkesztve: 2019.04.14. 07:45 - 2019.04.14. 07:44

Életem első száraz samponja, nem bántam meg, hogy ezt választottam. Az én hajam hamar zsírosodik, vékony szálú, lelapul...használatkor ez a termék rögtön elveszi a zsírosságot és tartást ad a hajamnak.Nagyon jó az illata, szeretem amit művel a hajammal :)