Hidratáló krémek

Paula's Choice Hydralight Shine-Free Mineral Complex SPF 30

3.5
Hozzáadva 2020.08.26.by

apolka

Könnyű állagú, matt finist adó fizikai fényvédő krém. A benne lévő gyulladáscsökkentő összetevők és antioxidánsok segítik a bőr egészséges, fiatalos működését.

Illat és színezék mentes.

11 200 Ft-tól

2016.05.31. 16:28

A resist ultra light fényvédőjét, és ezt próbáltam, majd rendeltem meg végül új változatában (calm).Nekem gyorsan beszívódik, nem szárít, nem irritál, és ez a lényeg. A resistet akartam volna szeretni, de sajnos attól begyulladt a bőröm, illetve szárított. Ez hidratál, gyulladást nem okoz.Az egyetlen, amit majd ki kell kísérleteznem az az, hogy hogyan tudnám minél tovább elérni a matt hatást ilyenkor nyáron, mert sajnos nem tart ki egész nap, csak pár órát, de valószínűleg nem mindegy, hogy mennyi mindent kenek magamra előtte, hiába a megfelelő termékeket használom (tonik és bha calm, szérum resist v. koreai csigás). Egyelőre öt csillag, mert azért nem tudom hibáztatni, hogy nem matt a t-zónám egész nap. :)

Utoljára szerkesztve: 2016.04.30. 18:18 - 2015.12.04. 09:42

Több mint a felét elhasználtam már, vegyesek az érzéseim. A kezdetekben még amikor jó idő volt,soknak éreztem. De akkor még használtam folyékony alapozót is rá. Idő közben az alapozómat lecseréltem a yamuna ásványi alapozójára, és jól működnek együtt. Biztos számít az is hogy hidegebb van. Gyorsan beszívódik, nincs zsíros utóérzet. A szemkörnyékem megkívánja hogy alá hidratáljak. Amiért mégsem veszem újra, mert közben megvettem a pc színezett fényvédőjét, ami sokkal jobban bevált, mondhatni tökéketes. De ami a fő oka a válásunknak,hogy könnyezik tőle a szemem erősen.Nem kenem a szemembe! Mert eleinte ezt hittem. De különösen óvatosan használom a szemkörnyéken. Néha az orrom is folyik tőle. Gondolom allergiás lehetek valamelyik összetevőre.😢Míg írom ezt a néhány sort, most is ezerrel könnyezik a szemem. Ha valaki esetleg sejti melyik összetevő lehet a hibás, kèrem segítsen! Mivel többeknek is bevált, és szép az inci, nem szívesen pontoznám le. De ezek után az 5* nem lenne igazságos.Végül elhasználtam. És azt kell mondjam hogy az Uriage után mindent egybe vetve lényegesen lágyabb, jobban beszívódik és nem fénylik úgy át. Amiért mégsem őt választom az- az ára. Nagyon nehéz jó fizikai fényvédőt találni, ezért feljavítom 5 csillagra.

2015.12.02. 09:59

Sajnos én azok közé tartozom akik nem bírják a PC termékeket, valószínűleg a szilikon. Ez és a többi PC-s fényvédőre hatalmas kinyomhatatlan pattanások lettek rajtam. szerencsére csak mintákat rendeltem.

2015.10.09. 12:19

Eddig azt hittem, hogy a fizikai fényvédő nem az én műfajom. Elég sokfélét próbáltam már, de valami bajom mindig volt velük. A PC-s ranglistát vezető hosszúnevű világoskéktől finoman szólva sem voltam elájulva, erre viszont semmi rosszat nem tudok mondani. Hamar beszívódik, kellemesen selymes, puha lesz utána a bőröm, nem maszkos, nehéz, és nem is nagyon fénylik át egész nap. Én nem sminkeltem rá, csak egy kis púder kellett. Igaz, már nincs meleg, szóval lehet, hogy nyáron nem lenne az igazi, de most szupernek találtam.

2015.09.14. 12:21

Sajnos én vagyok a PC mumusa, kipróbáltam majd' minden termékét, ami az én bőrtípusomnál szóba jöhet....... és egyik sem vált be. de komolyan. Ezzel úgy jártam, hogy felkenéskor tetszett - attól eltekintve, hogy kicsit azért sápika lettem tőle - jól felvihető volt, de egy-két óra múlva tocsogott a fejemen a zsír. Hogy mennyire véd a naptól azt nem tudom odáig együtt nem jutottunk el, mer elfogyott a mintám. Nem vevős.

2015.08.18. 17:18

Szerintem pont annyira fényes, mint a piros, száraz bőrre való verzió, de annál nehezebb eldolgozni. Csakhát az száraz bőrön (szóval nekem télen) nem rossz, zsíroson (nyáron) viszont nagyon. Picit kukacosodik is, de nem vészes. Fehér réteg: van egy lehelletnyi, de inkább úgy fogalmazok, hogy sápaszt. Ezt nem veszem újra.