Paula's Choice

Ár:   13600 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online a Skinsmart.hu-n 13 600  Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: apolka, Módosítva: 2020. április 14.

Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrtípus:   Száraz
Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online: Skinsmart.hu, 13 600  Ft

Kimagasló antioxidáns tartalmú szérum a száraz bőrre.  100%-ban illat és színezék mentes. Antioxidánsokat, sejt-jelző anyagokat, növényi olajokat és gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaz, melyek a bőrt egészségessé, fiatalossá és ragyogóvá teszik.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 13 600  Ft , Eladó: Skinsmart.hu
Fizetés: bankkártya, utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:MPL futárszolgálat
Ár: 5000 , Eladó: BAkk9
Állapot: Bontatlan, Helyszín: Szeged, fizetés: előre utalás esetén Foxpost, illetve posta is megoldható (illetve Szegeden személyes átvétel)

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Loriental

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2023. február 25.

Nagyon sokáig elég volt. Tette a dolgát rendesen. Szerettem, mert kisimította a börömet. Újravevös lesz.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. február 25.

senskin

2020. június 13.

Zsíros a bőröm, de éjszakára használva feltölt, és nagyon nagyon sima, puha lesz a bőr. Minden fáradt gyűrődés eltűnik! Jó szem köré, kivasalja! Nappalra nem tudtam használni, arra a másik szérumja ( kék retinolos) a szuper! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. június 13.

Alicece

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2020. június 4.

Jo termék szerettem használni tobbszor ujravettem a gyulladáson ugy láttam segit viszont a hámlás az arcomon továbbra is megmaradt.
Hosszabb távon viszont egyre inkább száritotta a bőröm es már a rosaceán se segitett valamiért mar nem torelálja az extra érzékeny bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. június 4.

Totyi84

2020. május 20.

Közel 5 hónapja használom ezt a szérumot, de még mindig kitart, nem akar elfogyni :-) Úgy gondoltam, hogy elkezdem fokozatosa bevezetni a rutionomba a retinolt és leírtak alapján, ez a termék a gyengédsége miatt megfelelőnek tűnt. Elsőre nagyon furcsálltam az állagát és azt hittem, ezt biztosan nem fogom szeretni, de IMÁDOM! Pár perc alatt beszívódik és simává, puhává teszi a bőrömet, szuperül lehet még utána rétegezni. Már megrendeltem a következő – picit erősebb - retinolos szérumot, a Paula’s Choice Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum-ra esett a választásom. Ami szintén jó, de az antioxidánsosat hamarabb beszívja a bőröm. Ha ez is elfogy a cél a PC 1%-os retinol tartalmú széruma, de előtte úgy gondoltam a fokozatosság miatt még beiktatom és kipróbálom a G&G új retinalos termékét az A-Game 5-öt. Bízom benne, hogy be fog válni, mindenesetre a PC Skin Recovery Anioxidant Concentrate Serum egy kiváló termék, jó szívvel ajánlom annak, aki még csak gondolkodik rajta.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. május 20.

Lorna

2020. január 26.

Wow. Mindig meglepődök milyen jó kis összetevő listája van ennek a terméknek, amikor egy idő után ide vándorolok rákukkantani. Tele van vitaminnal, antioxidánssal, gyulladáscsökkentőkkel. Használat közben ezt viszont annyira nem érzem. Használat közben azt érzem, hogy jó és nem bántja a börömet.
Ez egy sárgás színű olajos szilikonos szérum ami nagyon terül, ezért nagyon kevés kell belőle. Mivel retinol van benne és fényérzékenyít ezért nyáron nem használtam.
Ezt a 2-3 hónap kihagyást beleszámolva nagyjából egy éve használom, ami azért elég hosszú idő, ezért egész jól megéri.
Inkább a hormonális pattanások miatt vettem, nem az anti-aging hatásért, bár akkor gondoltam lehet két legyet egy csapásra is.
Na pattanásra nem jött be, tudom nem ez a dolga hivatalosan. Paulás livechaten hallgattam, hogy hivatalosan nem írhatják rá erre a termékre, de erre is jó ez az összetevő. (nekem az azelainsavas termékeik jöttek be végül ilyen célra.)
Anti-agingnek viszont meglepően bejött. Úgy éreztem néha kisimultabban ébredtem. Persze csodákat nem tesz.
Az állagát nem kedveltem anniyra. Nincs semmi bizonyított baj a szilikonnal. Orvosok használják égési sérülés elleni krémekben. De dehidratált bőrre jobban kedvelem a vizes állagú dolgokat, mert az az én börömet úgy érzem jobban hidratálja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 26.

vadvirag919

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. február 21.

Update: 6 hónapja ugyanazt az 5 ml-s minit nyúzom (sztem újratöltődik vagy nem tudom, de nem akar elfogyni... :D), és most történt először, hogy elégedetlen vagyok vele. Nappalra smink alá akartam feltenni, a fényvédőmmel még jól is működött, de amikor sminkelni akartam rá, beütött a krach. Undorító módon megcsúsztak a rétegek, foltos és egyenetlen lett a végeredmény.
Nem akarok csillagot levonni, mert amúgy nagyon szépen teszi a dolgát, csak halkan jegyzem meg, hogy sminkelni nemigen lehet rá. :( Ami mondjuk ennyi szilikonnal és ilyen áron azért elvárható lenne. Szerintem.

Deluxe kiszerelés van meg, imádom a kis szilikonos olajos állagát. Meglepően jól teljesít, és allergiás reakciót sem okozott. Alkalmi jelleggel használom, ha valami szétbarmolja az arcomat, akkor jöhet ez és másnapra voila! Az a pici 5 ml(?) meglepően sokáig elég. A teljes kiszereléstől az ára miatt kissé ódzkodom egyelőre...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. február 21.

lovrekszava

2019. január 27.

Nagyon szaraz es gyurott tud lenni a borom telen, foleg vizsgaidoszakban. Igy hat az itt olvasott pozitiv velemenyek es a skinsmartos ajanlok utan megrendeltem deluxe mintaban (a c vitaminos resist parjaval egyutt, mert nem tudtam donteni). Mar az elso hasznalat utan nagyon jol esett a boromnek. A deluxe kiszereles 1 honapig eleg volt ugy, hogy estenkent vastagon kentem magamra. Csak az elso par alkalommal latvanyos a javulas, utana szinten tartja azt a selymes, puha es hidratalt bort. A szemem ala is hasznaltam boven es minden gyurodest kisimitott. A masik c vitaminos parja ehhez kepest semmit sem csinalt ( vagy nem volt ilyen latvanyos), igy ezt fogom megrendelni teljes kiszerelesben.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 27.

Panda90

2018. május 16.

Gondoltam kipróbálom és rendeltem mintát belőle. Érdekes az állaga, korábban nem használtam még ilyet, de nagyon elégedett vagyok vele. A bőröm imádta és nem okozott semmilyen irritációt. Megrendelem a normál kiszerelésben is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. május 16.

scorpionqueen

2018. március 1.

Sajnos nagyon-nagyon elbaltáztam a bőröm néhány TO termékkel, és mint a béka, akit hideg vízben tettek fel főni, nekem is nagyon későn esett le, hogy milyen rossz állapotban van a bőröm. Nem egyszerre, nagy gondok jelentkeztek, hanem szépen fokozatosan épült le, mivel nem kapott elegendő hidratálást, meg kb. semmit sem úgy két hónapig. Igazából akkor vettem észre, amikor először bekentem az arcom ezzel a szérummal. Egyszer rendeltem Paulától egy nagyobb csomagot, a számomra taszító PR-ja miatt nem favorizálom a brandet, de kíváncsi voltam. Ez még abból a rendelésből maradt meg, gondoltam, akkor adok neki egy esélyt, tényleg olyan nyomorultul nézett már ki a bőröm, mintha életemben nem foglalkoztam volna vele. A döbbenettől leesett az állam, hogy már 10 perc alatt mit tett. Az állaga fura volt, nem igazán szoktam ilyen tömény szilikonos termékeket használni, nem voltam hozzászokva, azt hittem, másnap reggel moshatom le úgy, ahogy van, mert képtelen lesz beszívódni. Legnagyobb döbbenetemre percek alatt maradéktalanul benyelte a bőröm, pedig elég nagyvonalúan adagoltam. Nyilván a szilikonoknak nagyon gyors, látványos hatása van, illúzióim nem voltak, ezért hagytam, hogy dolgozzon egy hónapig, bizonyítson kicsit többet. A bőröm egyre csak szebb és szebb, egyre mélyebben hidratált, rugalmasabb, puhább, komfortosabb lett, szinte napról napra látszódott, hogy tér magához szerencsétlen. 1 hónap alatt teljesen helyrehozta a károkat, kifejezetten szép, tiszta most a bőröm, nagyon-nagyon megszerettem ezt a kis szérumot. Az állagát is megszerettem, mert tudom, hogy hiába nehéz, tömény szilikonos érzetű, de imádja a bőröm és semmi gondot nem fog okozni, könnyen beszívódik. Szemkörnyékemre is kenem, az a terület is nagyon szereti. Ami miatt külön hálás vagyok, hogy segített mérsékelni a homlokomon a zsírosodást, már teljesen ki voltam akadva előtte, mert tényleg olyan súlyos volt, amivel még sosem találkoztam életem folyamán.
Csomagolás: csőrös tubus egyszerű, tekerős kupakkal. Ha pumpás lenne, pontosabban lehetne adagolni, de ezzel sincs semmi gond, leszámítva, hogy utálom, amikor a fürdőszobában tubusok fekszenek szanaszét, mert nem lehet őket állítani és emiatt kicsit olyan kuplerájnak néz ki a polc.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. március 1.

fvikus

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. szeptember 22.

Életem első széruma. Kb. 3 hónapja használom, és mostanra az esti rutinom elengedhetetlen része lett. Hogy egész pontos legyek, kétnaponta használom az esti hidratáló előtt. Rosaceás bőröm imádja! 4-5 cseppet teszek az arcomra és gyorsan be is szívódik. Meggyőződésem, hogy nagy szerepe van a bőröm jelenlegi állapotában (nagyjából visszahúzódott a pirosság és az egyenetlenség is múlik).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. szeptember 22.

Antioxidánsok: Olea Europaea (Olive) Oil, Camellia Oleifera (Tea-Oil Camellia) Leaf Extract, Tocopherol, Retinol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Astaxanthin, Tocotrienols, Tetrahydrodiferuloylmethane, Tetrahydrobisdemethoxycurcumin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil
Gyulladáscsökkentők: Camellia Oleifera (Tea-Oil Camellia) Leaf Extract, Bisabolol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil
Vitaminok: Tocopherol, Retinol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocotrienols

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Bőrpuhító (emolliens) és sűrítő anyag. Antimikrobiális hatása is van, így tartósítszerként is használt. Gyakran használják UV szűrőt tartalmazó termékekben oldószerként. Selymes érzetet hagy maga után a bőrön.

Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.

Tocopherol a I v 2 2

Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.

Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Retinol a I v

A-vitamin, mely hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb és jobb sejtek képződését. A retinoidoknak a retinyl palmitate után a második leggyengébb formája. Kettő metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulásra) van szükség ahhoz, hogy eljussunk a valódi hatóanyaghoz, a retinolsavhoz: retinol → retinaldehide → retinolsav. Részletesebb információ a smartskincare-en.

A C-vitaminnak egy kifejezetten stabil, olajban oldódó formája, melynek in vitro tesztek szerint a tiszta C vitaminnal (Ascorbic Acid) elvileg egyező a hatása, ráadásul a bőrbe is könnyen felszívódik. A truthinaging információi szerint az összetevő képes arra, hogy a bőrt glikozaminoglikánok termelésére ösztönözze, vagyis növeli a hidratáltságát.

Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.

Pirosas-narancsos színű karotinoid fajta, mely természetes formában megtalálható bizonyos tengeri növényekben, algákban és halakban (pl. a lazac is ennek a festékanyagnak köszönheti piros színét). Az összetevő erős antioxidáns hatással rendelkezik - a truthinaging úgy tudja, hogy kb. 100-500x erősebb, mint az E-vitamin (bár még nem igazán készültek olyan tanulmányok, melyek kifejezetten az összetevő a bőrre helyileg gyakorolt hatását vizsgálnák). Az astaxanthin képes lehet megakadályozni az UVA sugárzás révén a bőrben bekövetkező oxidatív károsodást (forrás).

Az E vitamin egy formája, melyet hatásos és stabil antioxidánsnak tartanak. Több 2010-s kutatás szerint a tocotrienols a bőrön használva segít a nap okozta pigmentfoltok megelőzésében, védi a bőrt az UVB sugaraktól, hatásos gyulladáscsökkentő és antioxidáns. Érdekes módon szájon át bevéve kevésbé hatékony, mint az E vitamin egyéb formái. (forrás: cosmeticscop)

Szőlőmagkivonat. Kiváló antioxidáns, és segít megvédeni a bőrt a napsugárzás okozta károktól. Ezenkívül sebgyógyító, bőrvédő hatása is van. További infó itt.

Az ún. német kamilla vagy matricaria virágának a kivonata. A CosIng besorolása szerint bőrjavító (skin conditioning) és maszkoló (nemkívánt illat, íz semlegesítése) összetevő, a Wikipedia-szócikk pedig gyulladáscsökkentő hatásról is ír.

Az orvosi medveszőlő levelének kivonata. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő. Fő hatóanyaga az arbutin és a metil-arbutin, de tartalmaz még cserzőanyagokat, flavonoidokat, iridoidokat is. Paula Begoun szerint az összetevő antibakteriális és antioxidáns hatással van a bőrre, és egy kutatás azt is alátámasztotta, hogy folthalványító hatása is van, nagy koncentrációban pedig képes gátolni a melanintermelést.

Szójababból származó természetes növényi olaj, melyet bőrpuhító (emolliens), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban. 48-59%-ban linolsavat, valamint olajsavat és némi linolénsavat is tartalmaz, melyek hirdratálják, táplálják és erősítik a bőr védőrétegét. Tanulmányok kimutatták, hogy a szójában található vegyületek segítenek elhalványítani a napsugárzásból és más forrásokból származó makacs elszíneződéseket és csökkentik a hiperpigmentációt is. A szójababolaj ezen kívül olyan antioxidáns hatású polifenolokat is tartalmaz, melyekről kimutatták, hogy segítenek megvédeni a bőrt az UV-fény által kiváltott károsodásoktól és a vízvesztéstől. (forrás)

Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.

Parlagi ligetszépe növényből nyert olaj, mely omega-6 zsírsavak (linolsav és gamma-linolsav) gazdag forrása. Az omega-6 zsírsavaknak fontos szerepe van a bőr legkülső rétegében (stratum corneum) lévő sejtek összetartásában, és így a bőrön keresztüli vízvesztés (trans-epideremal water loss) megakadályozásában. A parlagi ligetszépe olaja talán hatásos az atópiás dermatitisz (ekcéma egy fajtája) kezelésében is, valamint Paula Begoun szerint hatásos gyulladáscsökkentő és emollient.

Olajpálmából kivont természetes, növényi olaj. Bőrpuhító (emollient) és némi antioxidáns hatása is van.

Lásd denaturált alkohol. Az SD alkohol-XX megnevezésben az SD a "specially denatured" rövidítése, a végén álló szám-betű kombináció pedig a denaturálási eljárásban használt formulára utal.