Pem Delian Iconic Lips Brownie Színezett Peptides Ajakápoló
PemDelian
Peptidet és vízmegkötő hialuronsavat tartalmazó színezett ajakbalzsam. Kettő az egyben dúsít és hidratál, emellett pedig ragyogó kakaóbarna árnyalatot kölcsönöz az ajkaknak. Feszesíti, optikailag dúsabbá és kontúrosabbá teszi az ajkakat. Tripeptid-1 tartalmával feltölti az ajkakon lévő apróbb ráncokat, simítja a bőrt. A benne lévő hialuronsav-szemcsék segítenek megkötni a bőrsejteknek a nedvességet, azonnali hidratálást biztosítanak. Antioxidáns hatású zabkivonat tartalma táplálja az ajkakat és segít megőrizni annak egészséges védőrétegét. Selymesen géles állaga azonnal ragyogó és hidratált ajkakat hagy maga után. Meleg, kakaóbarna árnyalatban. Csokis keksz ízű aromával és steviaval édesített. Dehidratált, teltségét vesztett ajkakra ajánlott.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.26. 05:42 - 2025.04.26. 05:41
Volt egy korábbi próbálkozásom a régi formulával, ami nem igazán jött be, mert inkább szárította az ajkaim. Ez sokkal jobb, mivel legalább nem szárít. Szép színe van, még mintha íze is lenne, amire igazából nincs szükség. A hidratáló hatása ideiglenes, csakúgy mint a színhatása is, mivel hamar lejön. Csatlakozom az lőttem szólóhoz, szerintem sem túl praktikus az applikátora, nehéz eltalálni vele tükör nélkül az ajkak kontúrját. A színe nagyon szép.
2025.02.26. 17:59
Nekem ez a szín jött be a legjobban. Kellemes az íze és az illata. A hidratáló hatás sem marad el bár nem tart sokáig. Csak itthon tudom használni mert elég macerás egyenletesen felvinni ezzel a szilikonos applikátorral szóval tükör nélkül nem is lehet. Jó volt kipróbálni mert nagyon szép a színe de ennyiért nem venném újra. Főleg hogy ez inkább szájfény kategória mert nagy hidratálást nem ad.