Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Online

Phi Hidratália Prémium Testápoló

Hozzáadva 2024.04.02.by

anastasia

Pille könnyű testápoló, gyorsan felszívódik a bőrben, nem hagy zsíros érzetet. Illata vidám, könnyed pirosgyümölcsös-virágos. Selyemprotein tartalmának köszönhetően bőröd puha, selymes és lágy tapintású lesz, szinte „kipárnázza” azt, halvány selyemfényt ad neki.Színe, halvány rózsaszín.

• A meggymagolaj remek hidratáló és bőrregeneráló, mely magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja a bőr idő előtti öregedését.
  • A hialuronsav egy luxus komponens a bőr rugalmasságának, hidratáltságának megtartásában.
  • A sheavaj egy láthatatlan védőpajzsként viselkedik a bőrön, mely segít bent tartani a vizet a bőrödben, ezért szintén  jól hidratál.
  • A karbamid a bőr természetes hidratáló hatóanyaga. Ott fejti ki hatását, ahol a nedvesség a sejtekhez kötődik.
  • Az E-vitamin erős antioxidáns, a B5 provitamin pedig egy erős bőrnyugtató és hidratáló hatóanyag.

2019.04.10. 12:07

A legjobb hidratáló krém, ami az arcomon is megállja a helyét! Miután elfogyott az I'm So Sensitive arckrémem,és 3 gyerkőc mellett nem mindig engedhetem meg a "drágább" krémet,így kipróbáltam ezt rá. Zuhanyzás után mindig bekenem vízhiányos hiperérzékeny arcbőröm vele, gyorsan beszívódik,nem lesz piros, nem ég, nem húzódik.A csomagolása nagyon praktikus. Minden cseppje aranyat ér számomra!

2017.12.28. 16:09

Bocsi, de hidratalia szerelmes lettem :) az arckrémről is jó véleményem van, de a testápoló maga a csoda... csak ajánlani tudom, és a csomagolása tök szuper, az utolsó cseppig el tudom fogyasztani a krémet, ezért plusz csillagot érdemel!

2017.12.28. 06:57

télen, mióta fűtési szezon van, minden tusolás után krémezem az arcom, dekoltázsom és végtagjaimat. a natúr szappanok tusolás közbeni szárítását szépen ellensúlyozza. könnyű és hamar beszívódik. kiadós, egyszerűen szétosztatható: én kicsi vagyok, de már lassan 2 hónapja használom napi szinten, és kb a felénél járok. az arckrémnél picit zsírosabb, de tényleg csak leheletnyi réteget érzek a bőrömön, ami pozitívum, hiszen télen tényleg kell a védelem!

2017.12.27. 16:34

Nekem konyakosmeggyre hajazó illata van. :-D Remekül hidratál és nem ragadok tőle.Lágy és könnyű. Gyorsan beszívódik.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.25. 22:42 - 2017.12.27. 15:33

Valahol a lotion és a krém között helyezkedik el. Zseniális a csomagolása, én pumpás üvegbe szoktam áttölteni, hogy a munkahelyemen, és otthon is legyen. A kollégák is szeretik nagyon. Szuper testápoló isteni illattal.

2017.09.04. 19:49

Meggyes joghurt! Nekem mindig ez jut róla eszembe. Legszívesebben lenyalnám magamról, annyira mennyei. Elképesztô gyorsan felszívódik és selymes, puha lesz utána a bőröm. Sokáig kitart, mert nagyon kevés kell belőle. Jól terülő krémecske. Vagyis inkàbb lotion.... vagy valahol a kettő között.