Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer
Ár: | 3490 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 11 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: AndreaKiss, Módosítva: 2022. május 2.
Kiszerelés: | 11 g | |
Lelőhely: | DM, online | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
2022-ben megújult változat!
Ultra gazdag, krémes és puha bronzosító, ami ötvözi egy krém- és egy púderbronzosító legjobb tulajdonságait.
- Hipoallergén
- Nem komedogén
- Dermatológiailag tesztelt
- Nem tartalmaz: parabént, glutént, olajat
6 árnyalatban kapható
VÁSÁROLD MEG
Állapot: 1x próbált
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A light bronzer árnyalat van meg és nagyon szeretem. Nagyon világos a bőröm és sok bronzer nagyon sárgás rajtam de ez nagyon szépen mutat.

Most látom a termékleírásnál, hogy "2022-ben megújult változat!". Nos, nem tudom a megújult változat milyen, én a legutóbbit 2021-ben vettem, de nagyon szeretem. Könnyű eldolgozni (pedig én béna vagyok ha bronzosítóról van szó, sose tudom mennyi kell), nagyon szép, kellemes színe van. Ha nincs igazán kedvem szemsminken ügyködni, egy vékony réteget elsatírozok belőle a mélyítő vonalamban, nagyobbnak tűnik tőle a szemem és megy a fejem többi részéhez :)

Nagyon szeretem, az ára egy kicsit borsos, de a legjobb bronzosítóm valaha. Az állaga nagyon szuper, a színe se hivalkodó, pont olyan, amilyen kell. Az applikátor semmire se jó, de legalább hamar elhagytam:D Az illatát is szeretem, de ez egy idő után elillant a dobozból.

Tényleg olyan jó mint mondják, nagyon kellemes színe van, nem tolakodó, de sokat dob az arcon. Csak a tömény kókuszillat nem tetszik benne. De miután az ecaetre kerül nem érezni. Ez miatt a - 1 csillag.

Egyszerre vagyok mérges és szomorú miatta! Nagyon tetszik a formulája, hogy kicsit csillogós, de... a Light árnyalat rajtam kifejezetten narancsos. Annyi youterbertől hallottam, hogy hűvös tónusúaknak ez egy kincs... annyira vágytam rá... És számomra annyira használhatatlan szín, hogy 3 csillagnál nemtudok többet adni neki!

Ameddig ez a termék létezik én újra fogom venni! Csodás árnyalat, állag, illat, minden! Egy tégely nekem 2 évre elég nagyjaból napi szintű használatra. Nyáron a szemhéjamon is ez van és kék szemmel nagyon jól mutat, így nyaraláskor még helyet is lehet spórolni, nem kell külön szemhéjfesték

Meg is feledkeztem a vélemény írásról, de sosem késő!
Október közepén vettem a dm-ben féláron a sunkissed bronze árnyalatot. Ez az árnyalat egy melegebb, terrakottásabb árnyalat, de nem kell megijedni… nem leszel narancs tőle!
Nagyon szeretem ezt az árnyalatot, pedig világosabb bőröm van.
Nemrég találtam akciósan a standard bronzer árnyalatból is belőle, szintén 50%-kal olcsóbban tudtam lecsapni rá. Az utóbbit nem próbáltam még, de biztosan jól fog szuperálni.
Összehasonlítva a kettőt, a bronzer árnyalat jól láthatóan neutrálisabb, mint a sunkissed bronze árnyalat.
Hatalmas szerelem, teljes áron is megvenném!
Baromi krémes, nagyon jól terül az arcon.
Számomra kellemes az illata, nem okozott irritációt.
Nálam remekül teljesít! :)
Ha lehetne, akkor 10* - ot adnék!

Meg is feledkeztem a vélemény írásról, de sosem késő!
Nagyon szeretem ezt az árnyalatot, pedig világosabb bőröm van.
Hatalmas szerelem, teljes áron is megvenném!
Baromi krémes, nagyon jól terül az arcon.
Számomra kellemes az illata, nem okozott irritációt.
Nálam remekül teljesít! :)
Ha lehetne, akkor 10* - ot adnék!

Hát ez nagyon nyami... Teljesen függővé tett, pedig nem vagyok nagy bronzosítós. Gyönyörűek az árnyalatai, mesés az illata, jó ránézni a csomagolásra. Nem okoz irritációt.
Már évek óta imádom, nagyon jó emlékeket juttat az eszembe. Van, hogy csak megszagolom, hogy jobb kedvem legyen.

Bronzer árnyalatban vettem kiárusításva... Nekem teljesen matt, nem vettem észre hogy csillámos lenne... Jól építhető, eldolgozható, szépen oszlik, nem sárga :) a benne lévő szivacs nem való bronzerhez szerintem, folyékonyabb alapozó felviteléhez viszont szuper :)

Lassan 2 éve nyúzom és még mindig óriási a szerelem köztünk..
Nagyon régóta szemeztem már vele, amikor végül karácsony környékén meggyőztem magamat a megvásárlásával :) Egy percig sem bántam meg. Bronzer árnyalatban van meg, nem teljesen matt. Nem lehet vele túlzásba esni, nem sárga, irtó könnyen eldolgozható. Visszaadja a bőr természetes fényét és ragyogását. Krémes pirosítókkal istenien működik együtt. Mindennapok során nagyon szeretem a szememen is használni árnyékként. Az illata elsőre is levett a lábamról, nagy kókusz imádó vagyok :) Picit borsosabb az ára mint a többi drogériás bronzernek, de megéri invesztálni ebbe a termékbe!

Lassan 2 éve nyúzom és még mindig óriási a szerelem köztünk..