Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Primerek
Lelőhely: Dm, online

Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer

4.7
Hozzáadva 2020.01.23.by

szeliger

Egységessé teszi a bőrkép megjelenését, korrigálja és megóvja, valamint sugárzó ragyogást kölcsönöz neki. A benne található antioxidánsokkal, öregedésgátló hatóanyagokkal óvja meg a bőrt a környezeti hatásoktól.

2023.12.27. 11:42

Sok primert próbáltam, és volt ami be is vált. De valahogy mindig maszk hatást éreztem, illetve a végeredmény is túl matt lett, pedig semmiből sem használok mattot. Elkezdtem az alapozókat váltogatni, de sehogy se jött az az eredmény amit vártam. Megtaláltam Őt! És jézusom, egy csoda! Fél üvegen vagyok túl, így írom a véleményem.A sminket a helyén tartja, illetve ha te sem szereted a túl porcelán hatást, akkor bizony ez bomba primer.Kombinált bőröm van. A zsírosabb részeket nem fényesíti túl, de a szárazabb részek nem mattulnak le!Árérték arányban szuper, nem kell sok belőle, sokáig elég. A csomagolása megnyert! Az előző vélemények alapján viszont nekem nincs illata (lehet azóta változtattak rajta)teljesen semleges. Biztosan újravevős!

Utoljára szerkesztve: 2020.05.25. 10:50 - 2020.03.03. 09:11

2020. 05. 25. Update: Mivel elfogyott, újat pedig nem akartam venni egyből, elkezdtem egy otthon lévő, blurring hatású primert használni helyette, aminek nincs ez a fényes finishe, mint amit ez idáig megszoktam ettől a terméktől.És azt kell, hogy mondjam: egyáltalán nem tetszik ez az új helyzet. A különbség szembetűnő: a Physicians Formula primerjével ellentétben a bőrfényű alapozómat teljesen lemattítja ez a másik primer. Mégiscsak kénytelen leszek mielőbb újravásárolni a terméket.2020. 05. 19. Update: 3 és fél hónap alatt sikerült kivégeznem. A vége felé már nem csak az alapozó alá, hanem belekeverve is használtam, ezáltal is törekedve a még ragyogóbb végeredményre. Annyira megszerettem, hogy elgondolkodtam azon, hogy újraveszem, de aztán rájöttem, hogy jön a nyár, a meleg, a BB és CC krémek időszaka, amikor majd nem fogok alapozót hordani, főleg nem primerrel. Várok a vásárlással őszig. Remélem, ő is megvár engem! „Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon!”2020. 03. 03. @szeliger olyan szépen leírt róla mindent, nem tudok se elvenni, se pedig hozzátenni semmit. A szaga tényleg kicsit „érdekes” (állítólag régen a csúnya lányokra is ezt szokták mondani). Szerencsére nekem nem jelentett gondot megszoknom, így már egy ideje nagy megelégedettséggel használom.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.30. 09:30 - 2020.01.30. 07:03

A csomagolás tökéletes és elegáns, luxusérzés. A súlyos üveg jól kézreáll, a kupak is szép ezzel az ezüstből rózsaszín felé hajló színátmenetes megoldással. Az üveg gondosan körbefóliázott, ez zárja el a kíváncsi kezektől, így garantált, hogy még nem esett a drogériában próba alá. Az üveg pumpás kiszerelésű, egy nyomásra meglehetősen sok primert ad ki magából, úgy egy nagyobb zöldborsónak megfelelő mennyiséget. A primer pezsgős homokszínű, fémesen fénylő, elsőre kicsit tartottam attól, hogy mennyire lesz pléhvödör a fejem. Az aggodalom felesleges volt, a finish kellemesen fényes. Egy alkalomra a pumpányi mennyiség éppen csak elég, hiába próbálok rendesen hidratálni, nekem télidőben nincs az a kence, amit ne nyelne el a bőröm. Így aztán előfordul, hogy még kell nyomnom belőle, ilyen használat mellett úgy tűnik, hogy elég gyorsan fogy. A szaga az, amit nem szeretek benne, szerencsére viszonylag hamar elillan, meg már szokom is.Az eddig kipróbált összes krémemmel, kencémmel, alapozómmal jól együttműködik. A sminket kifogástalanul megtartja, nem csúszik le a nap végére sem. Primerként a bőrnek egészséges fényt ad, az erősebb fedésű alapozót is egy árnyalattal fényesebbé teszi. Még eddig nem kevertem össze közvetlenül alapozóval és alapozó felett sem viseltem, jól elvagyok a primer funkciójával. Hétvégén volt egy kis időm, úgyhogy kipróbáltam úgy, hogy az arcom egyik oldalára ezt tettem, a másikra az EL The Illuminator primert (ami tömény valóságában gyöngyházasan fehér és hasonlóan fénylő ), a többi termék mindkét oldalt ugyanolyan volt. Semmiféle különbséget nem láttam sem közvetlenül a sminkelés után, sem a nap végére az arcom két oldala között. Érzetre egyébként egész nap kényelmes viselet, ha hinni akarok a leírásnak, akkor nyugtathatom magam a bőrbarát összetevőkkel. A valóságban nem érzem, hogy még hozzátenne a napi bőrápolási rutinomhoz, nem lesz tőle még teltebb, feszesebb a bőröm, ránézetre mégis a fényesebb felület miatt frissebb, üdébb a sminkem, legalábbis az hiszem. Szárazabb bőrű, idősödő kolléganők figyelmébe ajánlom, már ha az illatával meg tudnak barátkozni. Csak a szaga miatt nem adok neki öt csillagot és emiatt nem fogom újravenni sem.