Sminkek szájra

Physicians Formula The Healthy Lip Velvet Liquid Lipstick

3.8
Hozzáadva 2018.12.20.by

wishes

Hosszantartó, mousse állagú folyékony rúzs avokádóolajjal, A & E vitaminokkal, hialuronsavval és öregedésgátló peptidekkel

13 árnyalatban kapható

2023.11.28. 07:20

A leggagyibb folyékony rúzsom ever..A színe gyönyörű, krémes, telt, de a tartóssága egy nagy nulla! Azonnal elkenődik, borzalom

Utoljára szerkesztve: 2021.12.06. 09:13 - 2021.12.02. 17:36

Red-storative effectsem van, kellemes állagú, könnyű használni, viszont kenődik, bár van tartóssága, de nem olyan mértékű, mintha odabetonozták volna. Cserébe nem szárít, és mivel alapból hipertudatosan kerülön, hogy bármi, amit nem akarok összekenni, az arcomhoz érjen, ha smink van rajtam, ezzel ki vagyok békülve. Továbbá nagyon szépen, egyenletesen kopik. Nekem tetszik ez a téglavörös árnyalat, elég hangsúlyos és jól is áll. Ad némi fényt, amit szeretek, ne hiányozzon a csillogás a rúzsból, de többnyire matt.

2021.04.21. 11:45

Nekem a Red-storative effects van meg, ami egy ilyen fáradt pirosas árnyalat. A szaga/illata olyan a terméknek, hogy én először azt hittem, hogy valahogy sikerült romlottat vennem...:'DAz applikátorával nekem nem volt semmi gondom, megfelelő mennyiségű terméket vesz fel, könnyen, precízen és egyenletesen tudom vele eloszlatni a terméket. A terméknek nagyon szép fedése van egy rétegben is, nem szükséges építgetni, intenzív. Az állaga nekem kicsit szárazabb, mint amire számítottam, de egyébként nagyon kényelmes az ajkakon, és csak kicsit szárít (más esetben ki sem emelném, csak ugye "healthy lip" meg "velvet", azt hittem, valami "puhább" végeredményt kapok - mint a NYX SMLC vagy a Catrice Pro Matt ink). A tartóssága egész jó, óvatos evést, ivást bírja, amikor kopik, akkor is nagyon szépen csinálja, nem feltűnő és nagyon könnyen lehet korrigálni. Nekem a legtöbbet olyan 4 órát bírt ki a számon és ebéd után igazítanom kellett hozzá (nem igazán megyek helyekre, és amint hazaérek lemosom, lehet, hogy ennél is tartósabb, nem tudom, általában csak pár órákat vagyok "távol", de a maszkot bírja...mármint nem kenődik rá, nem kenődik el, de kopik tőle).Összességében egy nagyon jó termék, kényelmes, jó árú, de imádom a folyékony rúzsokat, és nem ez a kedvenc állagom, nem ez a legkényelmesebb, amit eddig használtam, szóval nem tudok neki 5 csillagot adni.

2021.01.28. 08:37

Tavaly decemberben került hozzám a Dose of Rose árnyalat, szerelem lett első használatra, azóta több árnyalatot is beszereztem.Az applikátora tényleg nem a legjobb, bár én szépen tudok vele dolgozni. Nagyon szeretem a formuláját, mert ugyan mattabb rúzsnak számít, mégsem érzem h szárítana. Napközben nagyon tartós tud lenni, ha pedig eszem szépen kopik. Nálam most ez a no.1 rúzs.

2020.12.29. 16:46

Több színben is megrendeltem, alapvetően szeretem őket. Szép színben kaphatóak, pigmentáltak, krémes állagúak. Az applikátorát viszont nem szeretem. Túl nagy, engem zavar hogy hajlik és nem tudok vele pontosan/szépen dolgozni. (Bár ezt megoldom ecsettel) Közepesen tartós, az ára sem vészes, így 4 csillag.

2020.10.14. 15:24

Nagyon szeretem! Szépen terül, krémes állag, egyáltalán nem szárít,és nagyon pigmentált. Nem nehezíti el az ajkakat. Tartós, evéssel is szépen kopik. Próbáltam többet de ettől jobb nincs!