andrea.horvath79
2015.07.19. 07:22
Az egyik legjobb hajápoló termék amivel valaha találkoztam! Nem olcsó,de megéri az árát! Csak ajánlani tudom!
Utoljára szerkesztve: 2014.05.05. 09:14 - 2013.12.09. 08:20
Festés utáni első hajmosáshoz igazi nagyágyú. Nekem ilyenkor a legszárazabb a hajam, imádom rá használni ezt az olajat. Az illata gyógynövényes, dominál a rozmaring. Ameddig lehet a hajamon hagyom, általában 3-4 órát, utána jöhet a mosás. A hajam puha,fényes, élettel teli, erősebbnek érzem, nem ez a szilikonos puhaság jellemzi. Kíváncsi leszek a hosszútávú hatására, egyelőre csuklóból öt csillag.Update: Újravettem, még mindig lenyűgöz a hatása. Testet ad ad a hajamnak, nem nehezíti el, és nagyon jól hidratál. Egyedüli negatívum, hogy kicsik az ampullák, váll alá ér a hajam, és épp hogy elegendő egy adag. De ezért nem vonok le csillagot, mert minden cseppje megéri :)
2012.08.28. 17:43
Ennél jobb készítmény nem létezik száraz hajra! Az olaj ricinust is tartalmaz, viszont a tiszta ricinusnál könnyebb az állaga, nem nehezíti el a hajat és gyorsan, egyszerüen kimosható.Én kb. három hetente- havonta használom, mert gyakran megfeledkezem róla. A hajam sokkal puhább, mint mielött még nem használtam ezt a terméket.