Hajápolók
Lelőhely: Online

Phyto Huile D`Alés Intenzív Hidratáló Olaj

Hozzáadva 2015.05.08.by

andrea.horvath79

• Egy teljesen eredeti, igazi szépítő elixír a száraz hajra
  • Repce növényi olajat, zsálya, rozmaring illóolajokat és borókabogyót tartalmaz
  • Tisztító és védő hatást biztosít
  • Fényt, ragyogást és páratlan lágyságot ad a hajnak.
  • Ultra könnyű és meghatározza a haj szerkezetét anélkül, hogy lehúzná a hajat Vízzel könnyedén leöblíthető.

2015.07.19. 07:22

Az egyik legjobb hajápoló termék amivel valaha találkoztam! Nem olcsó,de megéri az árát! Csak ajánlani tudom!

Utoljára szerkesztve: 2014.05.05. 09:14 - 2013.12.09. 08:20

Festés utáni első hajmosáshoz igazi nagyágyú. Nekem ilyenkor a legszárazabb a hajam, imádom rá használni ezt az olajat. Az illata gyógynövényes, dominál a rozmaring. Ameddig lehet a hajamon hagyom, általában 3-4 órát, utána jöhet a mosás. A hajam puha,fényes, élettel teli, erősebbnek érzem, nem ez a szilikonos puhaság jellemzi. Kíváncsi leszek a hosszútávú hatására, egyelőre csuklóból öt csillag.Update: Újravettem, még mindig lenyűgöz a hatása. Testet ad ad a hajamnak, nem nehezíti el, és nagyon jól hidratál. Egyedüli negatívum, hogy kicsik az ampullák, váll alá ér a hajam, és épp hogy elegendő egy adag. De ezért nem vonok le csillagot, mert minden cseppje megéri :)

2012.08.28. 17:43

Ennél jobb készítmény nem létezik száraz hajra! Az olaj ricinust is tartalmaz, viszont a tiszta ricinusnál könnyebb az állaga, nem nehezíti el a hajat és gyorsan, egyszerüen kimosható.Én kb. három hetente- havonta használom, mert gyakran megfeledkezem róla. A hajam sokkal puhább, mint mielött még nem használtam ezt a terméket.