Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Lylien
Illatmentes könnyű, anti-aging szemkörnyékápoló krém 47% ázsiai gázló kivonattal, peptidekkel, hialuronsavval és panthenollal.
2023.10.16. 16:26
Nem rossz, de nem valószínű, hogy újraveszem. Sajnos nem eléggé veszi fel a harcot a szem alatti puffadt táskákkal szemben. Ettől függetlenül jó krém, nagyon jó az állaga, jól lehet eloszlatni, hidratál, de nem nehezíti el a bőröm. Nincs benne parfüm sem szerencsére.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.23. 08:48 - 2023.08.19. 08:15
UPDATE 2024. október 23. Nem változott a véleményem, csak kiegészítés, hogy a legutóbbi tubus majdnem egy évig elég volt szinte mindennapos használat mellett. UPDATE 2023. szeptember 09. Jöttem felpontozni. Game-changer a szem alatti karikákra és a szem környéki bőr hidratálására.Ezelőtt semmilyen krémet nem használtam külön szemkörnyékre, az éppen aktuális hidratálót használtam oda is. Na, ez mostantól nem így lesz. Egy hónapos használat után simább, frissebb, teltebb a szemem körül a bőr. Egészen más tőle az arcom. :)Ha tovább akarom turbózni, a The Ordinary Argireline Solution szérumot kenem alá. 2023. augusztus 19. Szeretem. Nappalra és éjszakára is használom. Szérum, krém, fényvédő után is szépen sminkelhető. Elégedett vagyok vele. Könnyű, de zsírosabb krém, kevés is elég belőle, remekül hidratál és még a sötét karikáimnak (vagy inkább ellenük:)) is jót tesz, felfrissíti a szemkörnyéket.