Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Purito Dermide Balancing Barrier Balm

4.7
Hozzáadva 2023.02.06.by

vikidora

Hidratáló balzsam, amely 10 000 ppm ceramidot tartalmaz, amely remekül visszaállítja a bőr védőrétegét, így megszünteti a pirosságot, a hámlást és a húzódó érzést miközben mélyen hidratálja a bőrt, valamint segít helyreállítani a legérzékenyebb bőrt is. A benne található szkvalán segít a folyamatos nedvességvesztésnek gátat szabni – így a bőr rugalmassága, puhasága megmarad. Illóolaj-, parfüm-, PEG- és szilikonmentes, így kifejezetten ajánlott irritációra hajlamos bőrre.

2024.09.10. 09:51

Esti rutinban használom hidratálóként. Alapvetően szeretem a Purito termékeket, de ez nekem nem vált be. Elhasználom, de nem fogom újra venni. Maga a hatása egyébként rendben van, nagyon jól hidratál; a kombinált, érzékeny, felszíni vízhiányos bőröm szereti. Viszont a szaga! Szerintem borzasztó. Műanyag szaga van. Ha felkenem, utána szerencsére nem lesz ilyen szaga az arcomnak, de felkenés közben nekem teljesen elveszi az esti arcápolásnak a kellemes részét ez a műanyag szag.

2024.02.27. 18:30

2023 novemberben kezdtem használni, és gyakorlatilag csupa jót tapasztaltam. A ceramidokat imádja a bőröm, így várható volt, hogy őt is szeretni fogja - és igazam is lett. A télen kiszáradásra hajlamos bőrömet szépen rendben tartja, az esti sokrétegű rutinomat is tökéletesen lezárja, nem kukacosodik vagy potyog, nem hagy zsíros érzetet. Ha sok mindent teszek alá, kell neki negyed óra is, hogy rendesen beszívódjon, de önmagában vagy 1-3 réteggel alatta alig kell neki 1-2 perc. Sűrűbb állaga van, amit estére egyáltalán nem bánok - sőt, így még ajakápolónak is tudom használni (és szégyentelenül szoktam is). Az egyetlen "panaszom" az lehet rá, hogy amikor nagyon kidörzsölte az orrom a sok orrfújás, kicsit csípett, amíg be nem szívódott, ellenben nagyon gyorsan helyre hozta a megkínzott bőrömet. Száraz, érzékeny bőrre abszolút ajánlom, én is újra fogom venni a következő téli szezonra.

2024.02.10. 09:59

Eleinte imádta az arcom ezt a krémet, tényleg minden igaz, amit az előttem szólók írtak, de aztán a tubus végefelé már nyögvenyelősen megy fel az arcomra, fullaszt, meg nem annyira szívódik be, amit az elején pont nem így tapasztaltam. Érdekes. Szóval télre, száraz bőrre szerintem tökéletes. Nekem évszakváltásoknál vagy időjárás hirtelenváltozásánál megbolondul a bőröm, és ekcémás foltok jönnek elő - na ilyen esetben pont tökéletes. Nekem nem csodaszer, de látom benne, hogy ez másiknak az lehet, tényleg jó barriervédő krém.

2024.02.03. 19:27

A szétcseszett (tretinoin) barrieremet tette rendbe ez a csodakrém! Egy tubussal fogyasztottam el, úton van a második, örök tagja lesz az arcápolási rutinomnak. Reggel smink alá is tettem, nagyon szépen mutatott rajta a makeup (Loreal true match nude). Nagyon hatásosan nyugtatja a bőrömet, lehúzza a pirosságot, irritációt, megszünteti a hámlást. Láthatóan, érezhetően hidratál, csökkentek a bőrszárazságtól megjelenő finom szemkörnyéki ráncaim. Pattanást nem okozott, szaga (konkrétan átható lábszag :D) viszont van, készüljetek fel, de gyorsan elillan. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy több mindent bevetettem a barrierem rendbe tétele érdekében, használtam ugyanezen márkának a sleeping maszkját, az Innisfree oat intensive krémjét, és az Uriage cicakrémet is. Sokszor ezeket vastagon egymásra rétegezve. Elhagytam a habzó arclemosókat, helyette Revuele hidratálós krémes lemosóját és G&G két lemosóját használtam. A krémek alatt bőségesen tonizáltam a bőrömet, és Cosrx csiganyálat, First aloe vera sprayt sem hagytam ki a buliból.

2024.02.03. 19:10

Minden éjszaka ezt kenem, nagyon szépen feltölti és hidratálja a bőrömet reggelre. Kb mindentől kipattogok, de ettől semmi!😍 Ajánlom mindenkinek

2023.12.18. 17:44

Elsősorban éjszakára kenem, most már a 3. tubusnál járok, egy tubus 4 hónapig tart ki. Nagyon gazdag, kellemes krém, a száraz bőröm nagyon szereti, méltó lezárása az esti rutinnak. Aki táplálást és bőrnyugtató alkotóelemeket keres egyszerre, az itt megtalálja.