Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Pyunkang Yul Moisture Soothing Sun Cream SPF50+

Hozzáadva 2024.04.24.by

dragonfly88

• Fizikai és kémiai szűrőkkel ellátott fényvédő
  • Könnyed állag, gyorsan beszívódik
  • Nem hagy ragacsos érzetet
  • Tápláló összetevőkben gazdag
  • Gátolja a napfény okozta sötét foltok kialakulását
  • Antioxidánsokkal támogatja a bőr védekezőképességét
  • Minden bőrtípusra kiváló választás
  • Nem tartalmaz potenciálisan irritáló illatanyagokat és alkoholokat

2025.01.28. 11:15

Nagyon jó fényvédő. Testes, de jól elkenhető formula. Én most télire használom, mert nyáron a könnyű fényvédőket szeretem, de elképzelhető, ha addig marad belőle, akkor kipróbálom hogy viselkedik nyáron és visszajövök updatelni. Néhány percig fehér foltot hagy, de ez hamar eltűnik. Érzékeny, száraz bőrömet nem szárítja, de nem is fénylik a bőröm tőle. Biztosan újra fogom venni.

2024.06.03. 18:33

Nagyon szeretem. A szemem ekcémás, a szám körül periorális dermatitis lett, ezért érzékeny bőrre való fényvédőt kerestem. Ezeknek egyáltalán nem ártott, szépen gyógyulnak is mellette. A szememre uriage sebkezelőt kenek alá, arról nagy melegben azért lefolyik, de az LRP cica balzsamával teljesen jól együttműködik. Nagyon szépen beszívódik, lekenni egy kicsit nehéz. Frissíteni kell napközben, mert a délutáni napfény már meglátszódik a bőrömön. Könnyű viselni, észre sem veszem pár perc után már. Nem sminkelek, és csak arcot mosok előtte. Annak is örülök, hogy 75 ml, nem a szokásos 50. Összességében én most egy ideig biztosan nem fogok új fényvédő után nézni, ez vált be eddig a legjobban.

Piactér

Több mutatása