Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Haracsimoncsi
A koffein szemkörnyék ápoló szérum aktív összetevői együttesen segítik elő a szem körüli öregedés jeleinek csökkentését, az érzékeny terület és a sötét karikák tonizálásával! Tökéletes választás érett bőrre.
2025.03.07. 08:14
Csatlakoznék az előttem hozzászólokhoz, hogy a tubusból nagyon nehéz kinyerni a szérumot és a használati útmutató írásával ellentétben muszáj nyomkodni ahhoz, hogy kijöjjön. Szem alatti karikára és a sötét árnyalat javítására vettem. Sajnos egyikre sem vált be nálam. Ahogy telt az idő és használtam, elkezdett tőle viszketni a szemem. Ezután szüneteltettem a használatát, és most 2 használat után újra előjött a szemviszketés. Sajnos így nem tudom elhasználni a terméket sem.
2024.12.30. 19:05
Sajnos nem viszi le a puffadást de a sötét foltokat sem mérsékli. Tudom,hogy alapvetően a szemkörnyékapolók halottnak a csók, de gondoltam megér egy próbát. Nem árt de újra venni nem fogom mert felesleges.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.07. 10:57 - 2024.08.14. 11:44
Nem lett kedvenc, pedig nagyon szeretem a márka termékeit. Az a golyó a végén használhatatlan, csak nyúzza a szem körüli bőrt és a termék nem jön. Az ujjamra nyomkodom ki a terméket és úgy viszem fel a szememre, más különben kuka lenne, mert lehetetlenség kinyerni belőle a szérumot. Pedig rá van írva, hogy nem nyomkodjuk a tubust, de akkor kérdem én, hogy nyerjem ki a szérumot. Hozzáteszem mindent a használati útmutató után csináltam és mégsem működött. Biztos, hogy nem veszem újra. A szem alatti duzzanatot sem csökkentette úgy mint a Revox Koffeines széruma. Alig várom, hogy elfogyjon.
2024.06.17. 07:14
Sokáig elég,engem nem irritál. Igazából azért vettem,mert az arckrém,amit használok szemkörnyékre nem javasolt. Nagy hatását nem látom,de legalább hidratál.
2024.05.30. 09:56
Nna, de jó, megvettem, mikor itt még nem voltak negatív vélemények róla, és máshol is csak jókat olvastam. Az első, amit rendeltem ment is vissza, mert olyan volt, mintha már használták volna, ki volt folyva a cucc. Amit utána küldtek, abból meg úgy kell kinyomkorászni, pedig azt írják, ne nyomjuk meg.. Maga a csomagolás is nekem kissé gagyi, de nem zavarna, ha amúgy lenne valami hatása. Be is rendeltem a szokásos kedvencem és ezt csak akkor használom, ha sietek, mert amaz belenyúlkálós-görgőzős. Jóval drágább is, így legalább kicsit tovább lesz elég, ha mást is használok.
2024.04.21. 20:19
nem éreztem hatásosnak, és sajnálom, hogy vásárlás előtt nem olvastam a kommenteket, mert ezzel nem vagyok egyedül. nem akartam kidobni, és ami pozitív csalódás, hogy napi használat ellenére sokáig elég