pdorka13
Krémes bronzosító stick, mely beleolvad a bőrbe, és hihető, napcsókolta hatást kölcsönöz, amely nem halványul, kopik a nap során, illetve vízálló. A formulásnak köszönhetően rendkívül jól eloszlatható és építhető, sima és zökkenőmentes, természetes hatású.
8 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 09:42 - 2024.08.16. 09:41
Nekem a Bright Side árnyalat van meg, ami tökéletes a világos bőrömhöz. Gyönyörűen el lehet dolgozni, tartós is, nagyon szép lesz tőle a sminkem! Sajnos már elég kevés van benne, alig várom, hogy újra meg tudjam venni.
2024.07.26. 10:04
Könnyű használni, nagyon tartós vele a kontúr. Egyetlen problémám vele a színe. Bright Side árnyalatot választottam (hideg árnyalat) a világos, neutrál-hideg tónusú bőrömre, viszont sajnos rajtam még ez is túlmelegszik. Ez viszont egyáltalán nem a termék hibája, az én bőrömnek sok kb.minden barnás sminktermék. Maga a termék 5*, kifogástalan minőség.
2024.05.08. 07:46
Nekem nagyon bevált. Könnyű eldolgozni, természetes hatást kelt. Tartós az arcon egész nap. Biztosan nagyon sokáig elég lesz, így szerintem megéri az árát.
Utoljára szerkesztve: 2023.09.28. 12:06 - 2023.09.12. 06:43
Valóban nagyon könnyen eldolgozható bronzosító, tartós is. Inkább mattra szárad. Hogy megér-e ennyi pénzt? Szerintem nem, lehet hasonlóan jókat, vagy jobbakat találni a piacon töredék áron. 3*UPDATE: fel kell pontozzam, ugyanis valószínűleg rossz ecsettel dolgozhattam el. Most egy tömör, sűrű ecsetet használok, azzal kb 2 mp alatt mesés bronzos hatást lehet elérni. Elképesztően könnyű eldolgozni, mintha vajat kennék magamon, tartós is, a finishe pedig szép természetes, beleolvad a bőrbe. 5*