Ezt a terméket már nem gyártják!

RdeL Young Gel Look Nail Colour
Ár: | 449 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: PinkBelleLab, az összetevőket feltöltötte: Tvylvis, Módosítva: 2021. június 10.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Gélszerű körmök UV lámpa nélkül.
Alkalmazás: Vigyük fel 2 rétegben majd hagyjuk megszáradni.
9 színben kapható
Red 6 / CI 15850
Titanium Dioxide / CI 77891
Yellow 5 Lake / CI 19140
sz
Szep színek, egy rétegben is jól fed, de mint minden körömlakk ez is 2-3 nap után lepattog, kopik.

Nekem a 02-es getting cosy árnyalat van meg, anno még leértékelve vettem. Az árát teljesen megérte.
Könnyen felkenhető és tényleg gélhatásúra szárad meg. Sokszor használok hozzá alap és fedőlakkot és így egy hétig bírja kb.

A leírás szerint fedőlakként is hasznhálhatónak ígért színtelen, 14-es kódút vettem meg. Az elején szerettem, olyan vastag fedőréteget képezett a színes lakkon mintha tényleg géllakkom lett volna. A sűrűsége miatt viszont nehezebb felvinni is. A második felét pár hónap után már lehetetlen elhasználni, még jobban besűrűsödött és nem lehet szépen felvinni, csak elrontja az addigi manikűrt és egyenetlenül szárad meg.

Már régen lakkoztam, így a lakkos fiókomba kotorászva találtam rá egy teli üveg ilyen lakkra..fogalmam sincs mikor vehettem..
Már egy rétegben is tuti a fedése!
A 33 soft marshmallow árnyalat van meg, ami a legtutibb vibráló milkalila! Egyszerűen csúcs annyira ragyogó. Fedőt tegyetek rá, hogy tovább tartson. :)

Már egy rétegben is tuti a fedése!

A ready to berry gyönyőrű szín, alig várom, hogy az őszi időben ebben virítsak:D Sally Hansen körömlakkot használok alapnak és fedőlakknak, így egy 4-5 napig nagyon szépen megmarad. 5*-ot adok neki, ugyanis én a rossmannban 99 (igen 99 Ft-ért) vettem, és sokkal hamarabb megszárad, így nem lesz mintás a lakk, nem kenem el stb.

Nagyon szeretem ezeket a lakkokat. Szép színek, könnyű felvitel, hamar szárad és 5-6 napot is kibír.

Van belőle 3 szín, most az Atlantis-ról írok. Vasárnap kentem fel, ma péntek van és még fent van a körmömön. Túlélte a retikülben a kulcs utáni napi matatást, 3 hajmosást, fürdőkád, csempe, mosdókagyló súrolást. Azt sem mondhatnám, hogy látható kopás lenne, inkább karcolások, de az is a fedőlakk miatt szerintem. A catrice iconails fedőlakkal használtam.

miutan megvettem, felkentem (egy tartalekban tartott astor fedolakkal), olvastam el az itteni velemenyeket. Eloszor is: mesesen fed. Masodsorban: hamar szarad. Harmadsorban: 3 napja meg sem moccan a kormeimen. En eros kesztetest esrzek, hogy meg vagy 3-4 termeszetes arnyalatra lecsapok a Rossmannban, ha eljutok oda ebben a helyzetben. Szamomra: ar-ertekben 6 csillag! Persze, lehet, hogy csak az astor fedolakk okoz minden pozitivumot...igy, ezeket en egyutt hasznalom tovabbra is. (Azaz igausag, hogy az 5-6 szor ennyibe kerulo Sally lakkok 5öd ennyire sem tudtak jol muzsikalni a fenti szempontokat tekintve:-/)
Gyors update: a kezdeti sikeren felbuzdulva, vegtemeg szineket belole. Nalam tovabbra is- 2 retegben, astor fedolakkal- gellakk hatas es 5 napig meg egy pattanas sincs a kormomom, sem felul, sem oldalt. Aztan elkezd kopni a hegye, de akkor sem pattoh, hanem kopik a gepelestol. Tovabbra is elkotelezett hive leszek🥰

Feketét vettem, sosem volt még ettől a márkától semmim, azért választottam, mert ennek volt a legbarátibb ára. Sajnos bejött az olcsó húsnak híg a leve. Ahogy a többiek is írják, még egy napot sem bír ki, akárhogy lehet ügyeskedni, akárhány rétegben, hiába alá, hiába fölé bármi, kár érte, undorító lesz, ráadásul még a körmöm is elkezdett törni alatta.

Kritikán aluli ez a körömlakk... Én hülye egyből 3 szint vettem belőle. Viszonylag gyorsan szárad, szépen is fed, de extrém esetben is jó, ha egy napot bírnak... Nagyon sokszor próbálkoztam már a felvitelükkel... Fedőlakkal és nélküle is, 1-3 rétegben, alapozó lakkal, de max egy nap után nagy darabokban pattog le... Ha utánam dobnák se kellene... Igaz, nem volt drága, de 1 forintot se érnek... Ilyen rossz körömlakkal még nem találkoztam, csak gratulálni tudok ehhez a gyártónak...

Hidratálók: Aluminum HydroxideKémiai hámlasztók: Citric Acid
Alkoholok: Isopropyl Alcohol
Emolliensek: Dipropylene Glycol Dibenzoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Aluminum Hydroxide
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Szilikonok: Triethoxycaprylylsilane
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Isobutyl Acetate
Színezékek: Barium Sulfate, Aluminum Hydroxide, Red 6 / CI 15850, Titanium Dioxide / CI 77891, Yellow 5 Lake / CI 19140
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Foszforsav. A kozmetikumokban pH stabilizáló anyagként használatos összetevő.
Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.
Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.
Színezék. Piros.
Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.