Refit Lóbalzsam

Hozzáadva 2012.12.05.by

rokibalboka

230 ml és 500 ml

Hagyományos svájci recept és a legújabb ismeretek alapján gyártott nagy dózisú gyógynövény kivonatokat tartalmazó lóbalzsam: levendula, rozmaring, fekete nadálytő, vadgesztenye, eukaliptusz, teafa olaj, mentol, tőzeg, kámfor és metil-szalicilát tartalommal.

Kiválóan alkalmas ízületi és izomfájdalmak illetve gyulladásos problémák kezelésére, különböző sportsérülések, esések során szerzett véraláfutások, zúzódások kezelésére, vérömlenyek felszívódásának elősegítésére, csonttörések utáni kezelések kiegészítőjeként bőrápolási céllal; továbbá jól alkalmazható a gerincoszlop nyaki szakaszának, a hátcsigolyák és a gerinc ágyéki szakaszának fájdalma esetén is, gyulladásgátló hatással.

2012.12.15. 09:39

Apósom használja, szerinte is jó, de van jobb is. Vásárokban láttam, most decemberben a győri karácsonyi vásárban is, 800 Ft.

2012.11.22. 17:59

Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb lóbalzsam. Nagyon jól hűsít, nagyon erős hatású. Nekem pár nap alatt rendbe tette a lábam. Egyetlen hibája, hogy nehéz hozzá jutni, ja és nem árt jó alaposan kezet mosni a használata után... nehogy a szemünkbe nyúljunk krémes kézzel!