Macsek23
Öregedésgátló, szemkontúr kisimító krém
Könnyű formula, mely csökkenti a szemkörnyéki ráncokat, szarkalábakat, miközben feltölti a szemkörnyéket. A búzából nyert lipovektoros peptidek és az A-vitamin kisimítja a ráncokat, és serkenti a természetes kollagén feltöltést. Az élesztőből származó növényi kollagén a hozzá adott zsírsavakkal és fitoszterolokkal hidratál, és képessé teszi a bőrt saját nedvessége megtartására.
Az illatmentes formula miatt ideális az érzékeny szeműeknek is.
2019.02.10. 06:08
Van a REN-nek egy másik szemkörnyék ápolója, azt imádom, ezért próbáltam ki ezt is. Sajnos ugyanúgy jártam mint a Keep young arcszérummal, allergiás lettem rá. A szemem kipirosodott, könnyezett, bedagadt. Befejeztem a használatát és visszatértem, a jól bevált másik szemkörnyék ápolóhoz.