Revolution

Ár:   4990 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   19,8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: JErzsi, Módosítva: 2019. november 26.

Kiszerelés:   19,8 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek szemre

18 színű szemhéjfesték paletta, melyben magasan pigmentált, matt és csillámos színek is találhatóak.

VÁSÁROLD MEG

4200 Ft Új Natasha Denona Glam dupe Revolution Forever Flawless Timeless Fantasy Palette
Ár: 4200 Ft , Eladó: safari
Állapot: Vadonatúj, Helyszín: Budapest, fizetés: Személyes átvétel Budapesten vagy foxpost / postán maradó / MPL csomag utalás után

Tiria

kng_mlnr

Bőrtípus: Zsíros
2023. január 25.

Egészen sok Revolution szemhéjpúder palettát próbáltam már az évek során, a Forever Flawless paletták kiemelkednek közülük. A színei nagyon jó minőségűek (mondjuk mindig használok alá szemhéjbázist), jól pigmentáltak és nem potyognak. A glitterek szárazak, azokhoz mindenképp kell glitter ragasztó. Az egyik kedvenc palettám.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 25.

93Evelin

Bőrtípus:  -
2022. november 23.

Kedvenc menta színeim!!! Tartós, jól pigmentalt :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. november 23.

Kedvenc menta színeim!!! Tartós, jól pigmentalt :)

Tundebe

2022. szeptember 8.

Imádom, csodás színek, nagyon pigmentalt és tartós. Nagyon ajanlom, újravevos lenne, de ez kb soha nem fogy ki 😊

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 8.

Wicky

2022. május 3.

Egyelőre még tesztelgetem, de eddig ígéretes. Ez az első revolution palettám és impulzusvásárlás volt, de annyira gyönyörűek a színei és épp le is volt árazva plusz a teszter nagyon szépnek tűnt. Talán kicsit keveslem a barnás-neutrális színeket, de így is van benne 3 matt barna, amivel azért még lehet oldani a dolgot. A glitterek közül az ezüst az szerintem kifogástalan, ragasztó/primer nélkül is szuperül tart és gyönyörű. A másik két csillámhoz kell valami alap és még kísérleteznem kell, hogy azok hogy mutatnak szépen (szempillatőben nem rossz), mert elég sötétek nekem és mint rájöttem én a világosabb glittereket részesítem előnyben.
A két arany színnek nagyon különleges textúrája van, félig krém, félig por, de gyönyörűen pigmentált.
Ellenben a jobb felső sarokban található színnel kicsit hadilábon állok, mert mintha nem lenne kellően pigmentált, ugyanúgy mint az egyetlen világosrózsaszín árnyalat. Azok olyan kérdések még nekem.
Az összes többi matt és fényes/csillogós szín viszont gyönyörű, eldolgozható és tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. május 3.

Dalma0109

2022. április 16.

Szép színek, szép fedés, gyönyörű csomagolás. Imádom:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. április 16.

Szép színek, szép fedés, gyönyörű csomagolás. Imádom:)

Zizi100

2022. március 30.

Annyira vártam, hogy kipróbáljam, itt olvasgattam róla véleményeket így 1 évvel ezelőtt megvettem, most jutottam el odáig, hogy véleményt is formáljak. Zöldes és barnás színes jók benne, pigmentált, építhető. A glitterek szörnyűek! Tartóban gyönyörű, de egyébként foszlik, szemre feltéve csomósodik, sehogy sem tapadnak meg, már mindent próbáltam alá (ragasztó, primer, szemhéj alapozó stb. ) így feladtam, nem használom őket.
Összességében csalódás, mert más palettámban van zöld és barna szín is. Nekem pénzkidobás volt. :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 30.

Letticsek

2022. március 9.

Nagyon szép színek, szép fedéssel!Rengeteg glitter és csillám! IMÁDOM :))

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. március 9.

Nagyon szép színek, szép fedéssel!Rengeteg glitter és csillám! IMÁDOM :))

katagali92

2022. január 9.

Nyx primert használtam alá, de ez nagyon brutál paletta. Gyönyörű színek, szerintem ha ennél pigmentáltabb lenne már nem lenne szépen építhető. Illetve ha a színek nem elég pigmentáltak, hogy a francba fogták be a szemem? 😃 A glitterekkel primer nélkül nem nagyon lehet mit kezdeni, de alapjáraton számomra egy maximálisan jól kihasználható paletta.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 9.

Zsofika2001

2021. október 29.

Hát a mattok nem a legjobbak kicsit foltosak nálam de türelemmel felépíthetők, viszont van benne néhány nagyon krémes formulájú arany szín amit sem az ujjammal sem ecsettel nem tudok a szemhélyamra felaplikálni, a többi szín a glitterekkel együtt egész okésak. Keveset nyúlok érte pedig nagyon vágytam rá, egész árat semmiképp nem éri meg

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. október 29.

mrs.imperator

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2021. október 25.

Kellett a gyűjteményembe egy ilyen színösszetételű paletta. A csillámokkal sajna nem nagyon tudok mit kezdeni a felvitelével problémáim vannak amit sajnálok mert nagyon tetszenek, gyönyörűek a színek. Majd még tesztelem mit lehet tenni velük hogy fenn maradjanak. A földes színek és a zöld árnyalatok csodaszépek. Pigmentációban nem rossz de lehetne jobb, árban szuper. Csomagolása is szép és a paletta mérete is abszolút remek utazáshoz is.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2021. október 25.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Caprylyl Glycol

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Talc 1 0

Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.

A CosIng besorolása szerint töltő- és sűrűség szabályozó anyag. Leggyakrabban sminkekben használják a micához hasonló tulajdonságai miatt. Állítólag a synthetic fluorphlogopite-ből gyártott pigmentek a micából gyártott természetes pigmentekhez képest több előnnyel is rendelkeznek: bár mindegyiket leginkább gyöngyházszerű, csillogó hatása miatt alkalmazzák a sminkekben a mesterséges pigmentmolekula mérete egységesebb és a belőle gyártott por természetes szennyező anyagoktól mentes. Ezen előnyöknek köszönhetően pedig a synthetic fluorphlogopite pigmentekkel többféle és jobb színhatás érhető el, mint a hagyományos mica pigmentekkel.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

A polytetrafluoroethylene rövidítése. A kozmetikumokban térfogat növelő (bulking) szerként használt.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.