Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Hidratáló alapozó kezelés, ami hajkéreg mélyén fejti ki hatását, és előkészíti a Revolution Haircare Plex 3-as lépésének használatára a hajat. A Revolution Plex hármas molekulatömegű fehérje kaszkád rendszere védi a hajat, fokozza annak ragyogását, megőrzi, erősíti és növeli a hajszín vitalitását. Festett vagy kémiai kezelésen átesett haj számára is alkalmas. Vegán és SLS-mentes.
2023.04.27. 19:08
Szintén tesztelésre kaptam a terméket.Nem minden hajmosás előtt tudtam beiktatni, de amikor igen, akkor a hajtövekre kentem és onnan oszlattam el, de nem a hajam teljes hosszán - ez így szerepel a használati útmutatóban is. Ami valóban kissé hézagos, ahogy korábban említették az előttem szólók. Amúgy maga a felvitel számomra nem okozott gondot, bár rutinos vagyok ebben, majdnem mindig kenek valamit hajmosás előtt a fejemre/hajamra. Vagy olajakat vagy a TO glycolic acid-t. Ez víz állagú, de szépen eloszlatható.Hogy mennyit tett ez hozzá a hajam minőségéhez azt nehéz lenne megmondom. Olyan nagyon instant hatása nincs, gondolom ez egy hosszabb folyamat, de egyelőre nem érzem úgy, hogy ár-érték arányban megérné megvásárolnom. Talán mintha kicsit vastagabbnak érezném az egyébként irtó vékony hajszálaimat, de fényesebb vagy puhább nem lett. Valójában azt sem tudom, mit kéne látnom, vagy mi a hivatalos ígéret.
2023.04.16. 21:37
Tesztelésre kaptam a terméket. Több alkalommal is használtam, hogy véleményt tudjak alkotni róla. A csomagolás abszolút megnyerő! Hajmosás előtt felviszem a teljes hajhosszra, hatni hagyom, majd lemosom. Az illata engem Elseve sampon illatra emlékeztet, tetszik. Könnyebben fésülhető és selymesen puha lett utána a hajam. Összességében tetszett. Az ár és a kiszerelés miatt adok csak 4 csillagot.
2023.04.13. 07:39
Szintén tesztelésre kaptam a terméket. A használati szöveget a terméken kicsit hiányosnak éreztem, így azért meg kellett néznem a neten is, mégis hogy is kéne használni :D eddig 4 alkalommal vittem fel, még bőven a fele megvan. A hajtövektől a végekig használtam és minden alkalommal az az érzésem volt mintha egy teljes védőréteg lenne a hajamon. A hajmosást illetve szárítást követően a különbség főleg abban mutatkozott meg, hogy tovább bírja a hajam hajmosás nélkül, de a formájában/struktúrájában nem érzek/látok változást. Különösebben nem győzött meg a termék, ami megmaradt azt feltétlen elhasználom. Túlárazottnak tartom a hatását tekintve.
2023.04.12. 12:19
Tesztelésre kaptam a terméket. Ennyi pénzért biztosan nem venném meg, pláne, hogy az Elseve dream long lamellás vize, amit általában használok, feleennyibe kerül és kétszer akkora kiszerelés, mint ez. Illetve az Elseve tényleg puhított a hajamon, ennél pedig nem volt annyira érezhető különbség. Tök jó, hogy vizes kézzel is le lehet róla szedni a kis kupakot, a csomagolása tetszik. Kipróbáltam Revox plex termékekkel együtt is, hátha akkor még jobban együttműködnek ezek a kötésmegújító dolgok, de ennek a terméknek nem annyira látom a hatását sajnos.
2023.04.12. 12:11
Tesztelésre kaptam, eddig 4 használaton vagyok túl. Hajmosás előtt, nedves hajra, csak a hajtőre használom, onnan hajközép felé oszlatom szét. Kellemes illatú, a hajamat nem nehezíti el. Eddig hamar zsírosodott, most tovább is kitart mosás nélkül. Szépen feltöltötte a hajam, a tartása is a volumene is javult. Csőrös kupakja van, ezzel könnyű a hajtőhöz nyomni, viszont mivel vizes állagú, a mennyiségre figyelni kell. A csomagoláson írja, hogy a márka Plex 3 Bond termékével ajánlott együtt használni, az a hajvégeket teszi rendbe, tervezem ezeket együtt is kipróbálni. Egyetlen negatívum az ára lehet, viszont figyelembe véve, hogy a hasonló célra szánt Olaplex árban magasabb kategóriát képvisel, így ez igenis kedvező.
2023.03.29. 15:28
Tesztelésre kaptam a terméket. Kb 5 használaton vagyok túl. Vékony szálú, hullámos, festett, vállig érő, barna hajam van. Nagyon szépen feltöltötte a hajamat. Tövénél egyáltalán nem lapul le (korábban erre hajlamos volt a hajam). Olyan mintha vastagabbak lennének a hajszálak. Szárítás után, sokáig megtartja formáját a hajam és kevésbé száraz. Kifejezetten csak a hajam tövére tettem és ezért úgy gondolom, nekem, 10 használatra is elég lesz. Vigyázni kell, mennyit teszünk belőle, mert víz állaga nem könnyíti ezt meg. Nekem nem okozott problémát, hogy hajmosás előtt kell használni. Úgy érzem, picit megváltoztatta hajam struktúráját (jó irányban). A festés és szárítás nagyon megviselik a hajamat. Most úgy érzem sokkal ellenállóbb lett a hajam. Én újra fogom venni.