Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Könnyed vizes alapú formula, ami helyreállítja a sérült hajat és fényes, puha eredményt hagy maga után. A Revolution Plex hármas molekulatömegű fehérje kaszkád rendszere védi a hajat, fokozza annak ragyogását, megőrzi, erősíti és növeli a hajszín vitalitását. Festett vagy kémiai kezelésen átesett haj számára is alkalmas. Vegán és SLS-mentes.
2024.11.21. 19:14
Egyelőre megadom az 5 csillagot. Nemrég kezdtem csak használni, viszont utazás miatt nem vittem magammal és azért éreztem, hogy nem olyan jó a hajam állapota/kinézete, mint amikor otthon megcsinálom a teljes hajmosós rutinomat. Egyébként olyan célból ruháztam be rá, hogy a korábbi hajpakolásom már sok volt. Hosszú és egészséges a hajam, így nem igényel már különösebb törődést, de azért kell egy kis extra a sampon és balzsam mellett. Erre egyenlőre úgy néz ki, hogy jó.
2024.05.31. 22:13
Nagyon szeretem az illatát! Nagyon puha lesz tőle hajam. Növekedésben nem vettem észre változást.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.29. 06:21 - 2023.06.30. 07:00
KM boxból jutottam hozzá. Nagyon kíváncsi voltam rá, így örömmel próbáltam ki. Festett hajam van, hajlamos száradni a vége. Első hajmosás után alig akartam elhinni, hogy lehet valamitől ennyire puha a hajam. Minden más változatlan maradt egyébként a rutinomban. Az egyetlen dolog, hogy inkább csak a haj hosszára szeretem felvinni, a fejbőröm picik viszketett tőle, így azt inkább elkerülöm. Mivel még csak nagyjából a fele fogyott el, így van még mit tesztelnem rajta, de jelen állás szerint azt mondom, újra fogom venni. Két hónap telt el az eredeti véleményezésem óta. Most jön az utánpótlás. Nekem game changer ez a kis cucc, isteni puha a hajam tőle, és hiába volt nyár, vízpart, az aktuális festéskor megdicsért a fodrászom, hogy a korábbihoz képest egészségesebb, kevésbé törik a hajvégem. Ennél több megerősítés nekem nem is kell. Annyi, hogy áttettem egy üres fújós dobozba, nekem így könnyebb kezelni, nem érzem azt, hogy egy csomó csak folyik mindenfelé.
2023.06.05. 10:50
Tesztelési célra kaptam a terméket a krémmanián. Egy egész üveggel elhasználtam, így bátran állíthatom, hogy valóban puha és fényes hajat eredményez. Extra növekedést, erősödést nem vettem észre, de a hajam állagán tapintásra és látványra is segített. Jó termék, ajánlom, ás valószínűleg magamnak is megveszem. :)
Utoljára szerkesztve: 2023.09.28. 08:12 - 2023.06.01. 16:34
Új vagyok a lamellás bizniszben, úgyhogy nekem ez sokkoló élmény volt. :-) Kétszer használtam eddig, nem igazán érzem még a mennyiséget, úgyhogy kábé szétlocsolom a fejemet vele, de állítólag az nem baj. Furán felmelegedik a hajon, meg hát kissé büdös, de állítólag ez se baj. .-) Nekem jobban bejött, hogyha felvitel után 1-2 perccel rápakoltam a balzsamot és együtt öblítettem le. Pár hete tettem melírt a hajamba, azóta jó sprőd és száraz, de ettől végre idegrángás nélkül ki tudtam fésülni, szóval abszolút megy az 5 csillag. A szárítás is gyorsabban ment, amit jó jelnek veszek, hiszen nem kapaszkodik foggal-körömmel a hajam a vízhez. Fényt nem adott amúgy, de azt eddig is csak a festéktől kaptam. Update-elek, mert valahogy néhány használat után minta elvesztette volna a varázsát. Nem rossz, biztosan csinál valamit, de semmi látványos eredmény nem lett, miután elhasználtam. Jó volt kipróbálni, de pénzt nem adnék ki rá.
2023.05.30. 08:54
Ma használtam először, samponozás után felvittem a leírtak szerint. 6 percig rajtahagytam és lemostam, balzsamot nem használtam utána. Vastagszálú, hullámos, töredezésre hajlamos hajam van, nagyon szépen puhítja, egyben tartja a hajamat, ettől sem “csillog” de nagyon kellemes tapintású lett. Kiváncsi leszek a folytatásra.