Lelőhely: Online, rossmann

Revolution Hair Salicylic Acid Clarifying Scalp Serum

2.7
Hozzáadva 2022.06.20.

Az aktív szérum zsíros fejbőrre gyengéden ápolja a bőrt és a hajszálakat a gyökerektől kezdve, elősegíti a frissességet és segít megelőzni a korpásodást. A szalicilsav gyengéden hámlasztja a fejbőrt, elősegíti a fejbőr regenerálódását és megakadályozza a túlzott hajhullást. A teafaolaj segít javítani a bőr vérkeringését, felszabadítja az eltömődött pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, és hosszabb ideig tisztán és jó állapotban tartja a hajat.

2023.07.15. 06:23

Ugyanazt tapasztaltam mint a kettővel előttem szóló, én is 2 flakonnal használtam el, a hajmosás napjának reggelén kentem fel, este mostam hajat, de nem éreztem semmi változást.

2023.04.25. 12:57

Problémás, seborrheás fejbőrre kerestem olyan megoldást, ami enyhíti az irritációt, de a hajamat nem szárítja. Egy éve használom 1-2 hetente, a problémát nem oldja meg teljesen, de érezhetően javít rajta. Könnyen felvihető, nem irritál, nincs illata. Még próbálkozom más termékekkel is, de szerintem újra fogom venni.

2022.10.04. 09:03

Elhasználtam azt hiszem 2 flakonnal. Hajmosás előtti este vittem fel a fejbőrömre. Nem vettem észre különösebb változást, pedig bíztam benne, hogy ami az arcomon egyértelműen működik, az a fejbőröm is fog. Nem irritált, kényelmesen használható, csak semmit nem csinált.