Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Revuele Ceramide Hidratáló Arclemosó

4.5
Hozzáadva 2024.04.04.by

dordor

Nem habzó termék, mely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket és a felesleges faggyút anélkül, hogy a bőr védőrétegét megzavarná. Hialuronsavval gazdagítva hidratálja és nyugtatja a bőrt. A parfümmentes formula érzékeny bőrre is alkalmas. Arcra és testre egyaránt alkalmazható.

2025.03.31. 18:07

Nagyon szeretem, nagyon gyengéd a bőrömhöz, nem csípi, nem irritála. Arcmosás után nagyon puha tapintású a bőröm.

2025.02.27. 15:54

Reggeli rutinomban használom. Gyengéden tisztít, nem habzik, nem hagy száraz érzetet használat után.

2024.12.25. 13:00

Reggelente szoktam használni, gyengéden tisztítja az arcot, arra szuper. Bár néha olyan érzés, mintha alig szedne le valamit.

2024.11.13. 08:23

Sokszor újravettem már, és még fogom is. Ár-érték arányban verhetetlen. Nem csikorgós, de mégis tiszta érzetű utána az arcom.

2024.10.25. 13:21

Számomra ez az arclemosó vált be leginkább reggeli arctisztításhoz. Ez pont olyan,amilyenre reggelente vágyok,nem szárítja ki a bőröm,friss,puha ápolt lesz tőle az arcom,előkészítve a C-vitamin szérum,fényvédő és a smink felvitelére. Illatmentes is,ami számomra egy nagyon fontos szempont.

2024.10.02. 12:48

Nagyon jó gyengéd lemosó. Nem szárítja a bőröm mégis jól eltávolítja a sminket. A kiszerelése óriási, jó sokáig kitárt. Én csak ajánlani tudom