Ezt a terméket már nem gyártják!

Rimmel Lasting Finish Mono Pirosító
Ár: | 978 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Sephira, az összetevőket feltöltötte: nikie7300, Módosítva: 2022. március 25.
Kiszerelés: | 4 g | |
Butylparaben
ta I par
VÁSÁROLD MEG
Állapot: Új
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
A hétköznapokon nem használok pirosítót, csak alkalmakon. Szép színű, jól pigmentált, nekem kicsit nehéz volt bánni vele, hogy eltaláljam a megfelelő mennyiséget.

Nagyon szép a szín, könnyű vele dolgozni. Mint minden ilyen árú cuccnál, ennél is az a baj, hogy a csomagolás nem bírja a napi használatot, letörik a teteje, stb. Onnantól kizárt, hogy neszeszerbe kerüljön, így elkezdem hanyagolni. Kár érte..

A színe miatt nagyon szeretem, de sajnos nem tartós. Ezért csak 3 csillagot kap.

A 120-as pinki rose árnyalatban vette meg.
Körülbelül egy-másfél éve használom, azóta körülbelül a termék fele fogyott el.Ezalatt az idő alatt 2* kellett lekaparnom a felszínét, mivel egy olajos réteg keletezett rajta (annak ellenére hogy hetente tisztítom az ecseteimet) ami miatt a terméket nem tudtam felvennei sem ecsetel, se kézzel.
Nagyon szép színe van, tökéletesen természetes hatása van a fehér bőrömön. Számomra elég pigmentált, bár én álltalánosságban nem szeretem mikor pirosító hangsúllyos a sminkem. A hozzá járó ecset szokás szerint használhatatlan.
A tartósságától nem vagyok elájulva, van hogy nagyon szépen fentmarad és tart 4-6 órán át, máskor 1-2 órán belül eltünik a bőrömről. Bár tippeim vannak sajnos 1 év után se tudtam rájönni mi okozza ezt a jelenséget.
Összességében szeretem, de nem életem pirosítója. Valószínüleg ha egyszer elfogy keresek valami mást helyette.

A 120-as pinki rose árnyalatban vette meg.

A színével nagyon elégedett vagyok, de egyáltalán nem tartós. Nekem az elsődleges a hosszantartó láthatóság, ezért csak 3 csillagot adok.

Pink Rose árnyalatban van meg, kb. fél éve vettem a Glamour napokon mint életem első pirosítója. Nagyon szeretem, a fehér bőrömhöz nagyon jól passzol. Pigmentált, keveset kell használni belőle, a fél év alatt szinte semennyi nem fogyott belőle pedig sokat használom. Mivel keveset viszek fel így arcon matt hatású, nem csillog, ami számomra pozitívum.

Nagyon szeretem, évek óta ezt a pirosítót használtam. Két árnyalatban vettem mindig, egyet nyárra és egyet télre. Tartós és nem hagy foltot. Legutóbb egyik DM üzletben sem tudtam venni. A Rimmeles pultban más pirosító volt helyette. Remélem, hogy nem vonták ki vagy szüntették meg a terméket, mert akkor nagyon szomorú leszek.

Sajnos alig pigmentált, nagyon nehéz úgy felvinni hogy látszódjon is, mikor már 5 perce rétegezem, akkor már lehet látni a színét, ami amúgy szép lenne.

Nagyon szeretem! Évek óta ezeket a rimmel pirosítókat használom! Tartós, szép pigmentált árnyalatai vannak!

220as Madeira árnyalatot használom már évek óta! Nagyon szépen illik a kék szemeimhez, hosszas keresés után találtam rá, de azóta használom..már több éve. :) Egy kicsit lehetne tartósabb, ezért 4 csillag.

Hidratálók: Magnesium StearateEmolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Tridecyl Trimellitate, Hydrogenated Polydecene, Silica Dimethyl Silylate
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-3 Diisostearate
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Methylparaben
Parabének: Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Színezékek: Magnesium Stearate
Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Tridecyl alkohol és trimellitic sav észtere. Bőrpuhító (emollient), bőrjavító és sűrítő anyag.
A polytetrafluoroethylene rövidítése. A kozmetikumokban térfogat növelő (bulking) szerként használt.
Nem ragadós emollient anyag hidratáló tulajdonsággal, mely a krémet könnyen kenhetővé teszi és selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Egy 10 önkéntessel végzett tanulmányban azt találták, hogy a polydecene-nek van bőröregedés elleni hatása is (legalábbis az ásványi olajhoz viszonyítva, merthogy az volt a viszonyítási alap).
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
A Polyglyceryl-3 Diisostearate egy olyan vegyület, amit elsősorban ajakápolóknál és rúzsoknál használnak puhító hatása miatt, bár megtalálható a fényvédőkben, bronzosítókban, hidratáló krémekben és az anti-aging szérumokban is. (Forrás: truthinaging) A CosIng hivatalos besorolása szerint emulgeálószer.
Csomósodást megakadályozó (anticaking), sűrűség szabályozó, térfogatnövelő és bőr puhító (emollient) szilícium dioxid származék.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.