Sminkek szemre

4.7
Hozzáadva 2018.10.08.by

HRenata

14,16 g

12 árnyalatot tartalmazó szemhéjpúder paletta kétvégű applikátorral. Csillogó, ultra finom, könnyen satírozható formula; gazdag, intenzív színek minden bőrtónushoz.

6 színösszeállításban kapható

2024.04.27. 09:10

A Spice edition van meg nekem, csodás színei vannak, nagyon jól kihasználható. Pigmentáltak és tartósak a színek, nagyon jó vásárlás volt.

2022.01.22. 22:26

Nekem a 001 Nude edition van meg, és ez a kezdő, gyakorló palettám (így nem biztos, hogy ez a vélemény bárki más számára releváns lesz). Keveslem benne a matt színeket: csak 3 db van, egy csont-szín, egy drapp és egy közép barna, ami a mélyítő vonalba nekem már túl sötét. Illetve hiányolok belőle egy jó "inner cornel" típusú árnyalatot. A hozzá adott ecset puha, de kár, hogy a másik végén csak szivacsos applikátor van.

2020.10.09. 20:32

A Spice paletta lett anno a választottam, ami a Naked Heat dupe-ja. Gyakran nyúlok érte, mert- nagyon jól kombinálható színeket tartalmaz, szép matt és fényes színekből áll,- tartós, alappal egészen biztos, hogy kibír simán egy munkanapot, - nem hullik,- megfelelő a paletta mérete, könnyen tárolható és az egyes pan-ok nagysága is ideális,Szerintem két éve legalább használom és még mindig jó érzéssel nyúlok hozzá, amolyan biztonsági játékos a kollekciómban: ha nincs sok időm, sem kedvem túlzottan babrálni, akkor is pillanatok alatt elkészíthető vele egy megfelelő minőségű smink.Csakis 5 csillagot kaphat, "kincs" a drogériából. Bőven többet ér, mint amibe kerül.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.09. 18:51 - 2020.10.09. 18:50

002-es paletta van meg. Sajnos két szín minőségével nem igazán vagyok elégedett (a matt világos helyett jobb lenne egy fényes fehér vagy bézs), de a többi kárpótol azért, különösen a metálfényűek, amik tényleg gyönyörűek, még alap nélkül is. A kedvencem természetesen a rózsaarany és bordós szín, a sminkemhez is ezeket használtam (a legsötétebb árnyalattal mélyítve). A formula egyébként a legtöbb esetben kellemes, puha, kicsit porzós, de szépen satírozható. A tartósságuk alap nélkül is kiváló, a nap végére is intenzívek és fényesek maradtak a színek.

2020.06.06. 16:53

Ajándékba kaptam a Spice Editiont, aminek nagyon örültem, mert már kinéztem magamnak egy ideje, de az árát kicsit sokalltam. Viszont óriási kedvencem lett, gyönyörű színek, nagyon pigmentált és könnyű vele dolgozni. Rendszeresen használom a mindennapokban, tervezek beszerezni még más színekben is.

Utoljára szerkesztve: 2020.02.25. 13:06 - 2020.02.17. 22:02

Működik, jó színei vannak, nap végéig fent van, de 5000 Ft-ot bőven nem ér meg. Én szerencsére egy forintot nem adtam érte, mert megnyertem. Van egy RDEL Young palettám hasonló színskálával, azt valamiért használhatóbbnak érzem, mint ezt. Ennek akkor lett volna nagy sikere nálam, mikor gimiben metálkocsmákba, koncertekre jártam és összességében egy angstos tinédzser voltam aki mindig feketében járt. Így, hogy ebből kinőttem, inkább a paletta nappali sminkesebb oldalát tudnám használni, az meg simán megvan a 800 Ft-os RDEL Young palettában is. Anyué lett, ő örül neki.