malvina
Öt funkciót betöltő lakk, mely sima, erős, hosszantartó, hidratált és fényes körmöket biztosít.
2018.04.13. 13:04
Az egyetlen fedőlakk amit elhasználtam anélkül hogy csomós lett volna vagy buborékos. Nagyon jó kis lakk, egyszerű vele dolgozni, jó az állaga, idővel sem lesz csomós stb. Most egy másik márkával kísérletezem, de ha az nem válik be mindenképpen erre térek vissza!
2018.01.31. 23:14
Én eddig csak fedőlakknak használtam, de annak jól bevált, legalább két napot hosszabbít a tartósságon, és a lakkozás is szebb.
2017.09.28. 11:31
Meg vagyok elégedve vele nagyon. Próbálkoztam sokféle fedő (/alapozó) lakkal, de szerintem ár/érték arányban mindenképpen ő a nyerő. Nagyon könnyű felkenni, gyorsan szárad, nem csíkos. Én magában is szoktam használni, 3 rétegben felkenve, ha éppen nem vágyok színes körmökre. :)
2017.09.09. 15:36
Jó termek. Gyorsan szárad. Barázdátlanít. Az ecsettel könnyű dolgozni. Kiváló alap.
2017.01.25. 19:23
(nekem már kicsit máshogy néz ki a csomagolás, lila feliratos, és a kupak keskenyebb az üvegnél.)Eddig megelőlegezem az ötöst! Nagyon gyorsan szárad, nem buborékosodik. Az állaga is tökéletes, kellően folyékony, könnyen terül. Jövök majd updatelni, hogy mennyire tartós :)
2016.10.04. 11:02
Jó az ecsete, szépen lehet vele lakkozni. Nem oldja az alatta lévő lakkot, ez plusz pont, viszont fél óra a száradási ideje, ennyit érdemes várni. Alaplakknak jobban szeretem használni, mert türelmetlen vagyok.